ROCK & PEBBLE PEAR HOUSE

Pääsimme blogin kautta tutustumaan tähän ihanaan puiseen Rock&Pebble päärynätaloon. Miten mahtava juttu, että nukkekodit eivät olekaan vain tytöille, harmillisen vähän niitä unisex nukkekoteja markkinoilta löytyy. Tämän ei mikään perinteinen nukkekoti olekaan ja jättää tilaa lapsen omalle mielikuvitukselle. Meillä kodissa seikkailevat niin supersankarit, viidakon eläimet, muumit kuin legoukkelitkin. Kaikki sulassa sovussa.

Rock&Pebblen tuotteet valmistetaan Englannissa laadukkaasta vanerista ja kaikki viimeistellään käsin. Pienillä puisilla ukkeleilla tulee mukana 36 vaihdettavaa vaatetta. Vaatteissa on ohut liimapinta, joilla ne kiinnitetään tehden vaatteiden vaihtamisesta helppoa ja nopeaa. Ukkeleita löytyy kolmessa eri teemassa, nämä ovat ne modernit versiot.

Puinen päärynätalon on hurjan söpö ja sopii yhtä hyvin niin tytön kuin pojankin huoneeseen. Tosin meillä ne ovat samassa, mutta kummankin ”puolella” talo näyttää yhtä ihanalta. Taloa on myös mahdollista tuunata niin maalilla kuin tapetillakin ja vain mielikuvitus on rajana. Itse pidän kovasti tuosta pelkästä vanerista, joten tuollaiseksi se meillä jääkin.


Everything would be so sweet if you lived in a pear house!

Taloja on saatavina myös omenan muotoisena sekä elefanttina ja ne löytyvät täältä Rock & Pebblen nettisivuilta. He toimittavat myös Suomeen ja tämä on esimerkisi aivan ihana synttäri- tai joululahja pienelle. Toivotaan, että näitä tulisi tulevaisuudessa myös jälleenmyyjille tänne Suomeenkin!

 • minttu, Saa kurkistaa blogi
  18.8.2014 at 10:10

  Ihana päärynätalo ja muutenkin koko huone! 🙂
  Mukavaa uutta viikkoa! 🙂

  • Sini
   23.8.2014 at 13:04

   Päärynätalo on kyllä superkiva!

 • Nanna
  18.8.2014 at 12:30

  Mahtava että tuollaisia molemmille sopivia taloja tulee markkinoille lisää! Voisin kuvitella kuinka meillä pojan leikeissä tuollainen päärynätalo muuttuisi raketiksi.

  • Sini
   23.8.2014 at 13:04

   Joo, hei rakettihan se voi myös olla!

 • Jonna
  19.8.2014 at 18:12

  Tuo omenatalo on aikas magee! Teidän muksujen huone on kyllä hieno 🙂

  • Sini
   23.8.2014 at 13:04

   Kiitos!

 • Sari
  20.8.2014 at 12:27

  Ihana lastenhuone :). Mistä olet hankkinut noi lipaston päällä olevat rasiat?

  • Sini
   23.8.2014 at 13:05

   Nuo puiset ovat ikeasta ja sitten nuo Eevin lipaston päällä olevat pastellisävyiset ovat Hay:n

 • Callen Lewis
  27.8.2014 at 22:06

  Where are those curtains from? I love everything about this

  • Sini
   28.8.2014 at 05:19

   Hi! The black and white are made from ikea fabric and the other one is from marimekko print called "kulkue".

Lue lisää