CROCS ALEKOODI JA ARVONTA

Vinkkasinkin tuossa jo edellisessä postauksessa, että tällä viikolla täältä blogista löytyy alekoodi crocsille ja samalla arvonta. Tänäkin syksynä sain valita kaikille meille crocsit ja lapsille valitsin nuo hyväksi todetut crocband gust bootsit uudessa keltaisessa sävyssä. Itse testailen talven näitä uutuuksista löytyviä Adela foldover fuzz bootseja ja mies valitsi itselleen nämä retro sneakersit.

Nämä adelat vaikuttavat tosi kivoilta ja malli on mukavan kapea. Näissä on ideana, että vartta voi pitää kokonaan suorana tai sitten kääntää vähän, jolloin sisäpuolen pörrövuori tulee esiin. Suosittelen testaamaan näitä jos aikaisemmin crocsin saappaat ovat olleet liian leveitä!

Crocsilta löytyy nyt myös omat instagram sivut tunnisteella @crocssuomi ja siellä on meneillään kiva kisa. Tässä vähän infoa: Seuraa meitä Instagramissa @CrocsSuomi! Osallistu  #crocsrainydays kisaan. Lataa oma sadepäivän lookkisi Instagramiin tai Facebookkiin ja tägää #crocsrainydays #crocssuomi. Valitsemme parhaat joka viikko ensi viikosta lähtien aina syyskuun loppuun saakka. Parhaat lookit palkitaan syksyisillä hemmottelulahjoilla.

Itse ajattelin osallistua tuolla ylemmällä syksyisellä kuvalla, jossa minulla on jalassa rainfloe kumpparit. Nämä ovat huippumukavat jalassa eivätkä hiosta, sillä näissä on ohut tekstiilivuori.

Ja sitten se paras osuus eli arvonta! Käy kurkkaamassa täältä mieluisimmat crocsit ja kerro kommenttilaatikossa minkä mallin valitsisit. Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan yhdet vapaavalintaiset crocs kengät. Arvonta on voimassa sunnuntaihin 21.9.2014 saakka!

Ja vielä lisäksi viikonlopun ajan te lukijat saatte -20% alennuksen koodilla EEVIS20 joten nyt on hyvä tilaisuus päivittää esimerkiksi kumpparit oikean kokoisiksi tai varustautua ensi viikon (!) lumisateisiin! Ostoksille pääset tästä.

* Postaus toteutettu yhteistyössä crocsin kanssa

Lue lisää