KUKUKID AW14

Kirjoittelin aikaisemmin Kukukidin kesämallistosta täällä ja olen ollut tosi tyytyväinen merkin trikoon laatuun, joten tilasin pari vaatetta syksynkin mallistosta. Aatun lempi huppari on ollut tuo kuvissa näkyvä musta dinohuppari ja semmoisen tilasin nyt isommassakin koossa. Se sopi vielä Eevinkin päälle hyvin (koko 110/116) ja noita löytyy tässä mallistossa myös harmaina.

Tässä syksyn mallistossa seikkailee brave beaver ja superbear ja yhdessä kuosissa on pieniä tassunjälkiä. Tosiaan kesän trikoovaatteet ovat olleet meillä kovassa käytössä eikä niihin ole tullut ollenkaan nukkaa tai haituvaa ja keltaiset ovat edelleen kirkkaan keltaisia. Aatulle tilasin t-paidan jo seuraavassa koossa eli 110/116 koossa kun mitoitus on noissa trikoovaatteissa mielestäni vähän niukahko. Ihan sopivalta näytti n 95cm pituiselle pojalle!

Eeville tilasin pari mekkoa samassa koossa kuin viimeksikin 122/128. Nuo kevään malliston mekot olivat tosi niukkoja ja ihan sopivia 116 kokoa käyttävälle. Nämä syksyn mekot olivatkin sitten reilumpia ja helmassa on vähän reilusti pituutta vielä Eeville. Ihan pidettäviä toki ovat ja ainakin sitten pitkäikäset. Mekot ovat hieman paksumpaa materiaalia, sellaista joustavaa collegea.

Yhden piponkin tilasin tuossa tassukuosissa, mutta koko 3-6y oli liian nafti n. 50cm kokoiseen päähän. Pipot ovat siis myös tosi niukkaa mitoitusta. Mallistosta löytyy näiden lisäksi sitten vielä leggareita, baggyhousuja ja jumpsuitteja samoissa kuoseissa. Mitäs tykkäätte?

Ja hei, crocs arvonta ja alekoodi ovat voimassa vielä huomisen, joten käykäähän osallistumassa arvontaan täällä jos ette ole vielä ehtineet. Ensi kerralla vähän juttua marimekon uutuuksista, instan puolella näkyykin jo vähän esimakua mitkä ihanuudet kävin tänään ostamassa marimuksusta. Marimuksun nettikauppaan nuo ovat tulossa ensi viikolla, joten kannattaa käydä kurkkimassa silloin! Palaillaan noihin vielä myöhemmin, nyt mukavaa viikonlopun jatkoa!

 • Anne
  20.9.2014 at 20:27

  Tosi kivan näköisiä, piti käydä Kukikidin sivujakin kurkkaamassa. Millainen toimitusaika heillä on ja mitä postitus maksaa Suomeen?

  • Sini
   21.9.2014 at 08:23

   Postitus riippuu mun käsittääkseni siitä paljonko tuoteita ostaa. Muutamalle tuotteelle postit näyttivät olevan 20 slotia eli vajaa 5 euroa. Noin viikon kesti minulla paketti tulla.

 • Rea/Mamin aarteet
  20.9.2014 at 20:41

  Ihania kuvia ja kivoja kuoseja!

  • Sini
   21.9.2014 at 08:23

   Eikös!

 • kukkis
  21.9.2014 at 07:20

  Paljonko tuolta kukukidsistä on postarit Suomeen? Ihania vaatteita kyllä!!!

  • Sini
   21.9.2014 at 08:25

   Muutamalle tuotteelle postit oli 20 slotia eli vajaa 5 euroa. Postien hinta mun käsittääkseni riippuu paketin painosta..

 • Galaxy
  21.9.2014 at 08:24

  Mä tilasin dinohupparin ja tuon saman t-paidan. Mun mielestäni ovat niukkaa mitoitusta. Pojalla normaalisti koko 110 käytössä, nyt ostin kokoa 122/128, eikä näyttänyt liioitellun suurelta.

  • Sini
   21.9.2014 at 10:45

   Juu ne ovat tosiaan vähän niukkoja. Eeville tuo huppari juuri meni ja pituutta on reilut 110cm.

 • Anonyymi
  21.9.2014 at 10:20

  Satunnaisena lukijana saanko ihan ystävällisesti, mutta kiinnostuneena esittää kriittisen kysymyksen: Blogin perusteella lapsillasi on suuri määrä vaatteita, ja vaikuuttaa myös, että todella usein olet tilaamassa tai ostamassa taas uusia (tällaisia päivityksiä mielestäni aivan liian usein.). Miten ja missä tilanteissa lapsesi ehtivät käyttää kaikkia uusia (merkki)vaatteitaan?

  • Sini
   21.9.2014 at 10:49

   Moi! Toki!
   Ihan totta, meillä on aika paljon vaatetta, varmasti keskivertoa enemmän. Itse tykkään kovasti lastenvaatteista ja tämä blogi on enimmäkseen lastenvaatteista kertova blogi, joten niiden esittely on täällä mielestäni ihan luonnollista ja vaatepostaukset ovat yleensä olleet nitä toivotuimpia. Tarkoituksena on, että blogista voisi saada vinkkejä ja ideoita.

   Selkeästi eniten hankintoja tulee tehtyä juuri syksyisin ja keväisin kun uudet mallistot ilmestyvät. Muuten sitten vähemmän. Kummallekaan lapselle ei mahdu enää viime vuotiset pitkähihaiset ja housut, joten vanhat olen myynyt kirppiksellä tai facebookissa ja uusia hommannut niiden tilalle. Kaikki ostetaan käyttöön, mutta toki joistaini tulee lapsillekin niitä suosikkeja ja niitä pidetään enemmän ja toisia vähemmän.

   Meillä kaikkia vaatteita käytetään niin kotona kuin hoidossakin eikä mitään säästellä.

Lue lisää