LIITUTAULUPROJEKTI

Mulla on ollut ajatuksena tehdä lastenhuoneeseen joku kiva liitutaulu ja teetin sitten kaverillani tuollaisen talonmuotoisen vanerilevyn. Sama kaveri on tehnyt myös meidän ruokapöydäntason mulla on tunne, että tulee vielä monta kertaa tulevaisuudessakin toteuttamaan näitä mun visioita 🙂

Tätä olin ajatellut yläkerran lastenhuoneeseen kirjoituspöydän taakse, siellä kun kattokin menee jo valmiiksi tuollalailla kulmikkaasti. No levy saapui ja lykkäsin sen odottamaan tuohon yläkerran aulaa. Siinä se on nyt nököttänyt, koska en ole malttanutkaan sitä maalata. Minusta vaneri on tosi kaunista sellaisenaan ajattelin nauttia levystä hetken tuollaisena luonnollisena. Granitista ostinkin viimeksi jo liitutaulumaalipurkin, että enää tarvisi suorittaa se itse maalaus. Katsotaan mihin tämä lopulta päätyykään…

Pikkuinen liitutaulu ja liitutaulutussi ovat myös granitista ja niihin ajattelin väsätä kalenterin Tanjan inspiroimana. Granitissa oli kyllä vaikka mitä pientä kivaa kotiin ja hurjasti sieltä sai myös ideoita. Harmi vaan kun se toteutus tahtoo sitten aina viivästyä..

Palaan (ehkä) vielä joskus siihen valmiiseen liitutauluun! 🙂

  • Venla
    22.9.2014 at 19:57

    Mahtava liitutaulu idea! Liitutaulusta tulee varmasti kiva ja tosiaan levy on kaunis tuollaisenaankin. 🙂

Lue lisää