MARIMUKSUN SYNTTÄRIT, KAIKKI -20%

Kävin tuossa muutama viikko sitten pyörähtämässä Marimuksussa katselemassa vähän syksyn uutuuksia. Molo kidsilta löytyy aika paljon kaikkea kivaa ja topatkin olivat nyt juuri tällä viikolla saapuneet liikkeeseen. Kannattaakin suunnata nyt marimuksun nettikauppaan tai kivijalkaliikkeeseen ostoksille, sillä synttäreiden kunniaksi tänään ja huomenna kaikki tuotteet ruskovillaa lukuunottamatta ovat -20% alessa!

Kivijalkaliikkeestä löytyy paljon Villervallaa ja muidenkin merkkien osalta valikoima on nettikauppaa suurempi.

Marimekolla on taas vaikka mitä ihanaa! Tykästyin kovasti tuohon sinertävään Aletta-tunikaan ja mustavalkoiseen Tiima-neulemekkoon.

Lastenpuolelta löytyy kirkkaita värejä, tuo unikkotakki on mielestäni jotenkin söpö, vaikka unikko ei muuten niin kovasti iskekään.

Tässäpä näitä marimekon syksyn ”multiraitoja”. Mitoitus on aika reilua ja Eevilläkin 116 kokoisessa mekossa pituutta riittää runsaasti. Lapsen valikoimaan oli vielä tulossa muutama aika ihana juttu, niistä lisää myöhemmin!

Mukavaa viikonloppua!
 

  • Ebbe
    12.9.2014 at 05:16

    Onpas pirteitä uutuuksia Marimekolta lapsille 🙂

  • Kati M
    12.9.2014 at 11:17

    Nuo multiraidathan näyttävät päällä kivoilta. Jotenkin eivät liikkeessä oikein "iskeneet". Marimekolla on kyllä aivan ihania lasten juttuja!

Lue lisää