MOPSIT METSÄSSÄ

Nämä mopsit olivat omat suosikkini Mini Rodinin uudesta mallistosta ja tilasinkin niitä heti malliston ilmestyttyä tuolta Punavuoren peikosta. Paketti odotteli lipaston päällä avaamista jonkin aikaa ja sitten luin useammasta paikasta, että näissä mopseissa oli ollut paljon laatuongelmia. Mustaan pohjaan tuli ilmeisesti heti ensimmäisessä pesussa todella paljon haituvaa. Osalla taas nämä olivat pysyneet hyvinä, joten päätin kuitenkin pitää nuo tilaamani yläosat.

Nyt luinkin, että ainakin Mini rodinin oma nettikauppa ja mm babyshop ovat vetäneet nämä mopsit kokonaan pois myynnistä noiden laatuongelmien takia. Meillä nämä odottelevat edelleen tuolla pyykkikorissa ekaa pesua, joten saas nähdä millaisena nämä sieltä sitten pois tulevat. Uskoisin, että reklamaatio onnnistuu varmasti hyvin, koska laatuongelma on valmistajankin taholta jo tunnustettu.

Aika ihanathan nämä kyllä olisivat jos vaan laatu olisi kohdillaan! Onko teille muille tullut mopseja ja kuinka kävi?

 • SJ | myttyrällä
  9.9.2014 at 17:38

  Nämä on NIIIIN ihanat 🙂 Meillekin kotiutui mopsia!

 • Niina
  9.9.2014 at 17:48

  Hauskan näköiset mopsit, hiukan tommoiset höpsähtäneen uneliaan näköisiä, toivottavasti eivät ihan nukkavieruiksi heti menisi kuitenkaan.

 • Meeri / Murulit
  9.9.2014 at 17:54

  Meillä on myös Pinjalla tuo mekko ja mielestäni se on ihan siistikuntoinen verrattuna siihen, että heitin senkin nurinpäin käännettynä kuivausrumpuun, pientä haituvaa tuli muttei mielestäni mitenkään hirveästi, pienen haituvan sallin mustapohjaiselle kuosille jonka toinen puoli on vaalea ja vielä kun kiellosta huolimatta rumpuun laitoin, haituvaa ei edes kaukaa näe, jos olisi nukkaantunut ja kamalan näköinen niin varmasti olisin reklamoinut.
  Islalle tuli juuri tänään mopsibody, sitä ei ole vielä käytetty eikä pesty kertaakaan joten siitä en osaa sanoa miten sen käy. 🙂

 • Kinuski
  9.9.2014 at 18:43

  Meille tuli kaksi mekkoa ja yhdet legsut. Näistä legsut ja toinen mekko on pesty ja säilyi hyvänä. Toinen mekko odottaa vielä pesua. Saa nähdä, mitä näille enemmässä käytössä tapahtuu. Itsekin mietin, palautanko suorilta, mutta päätin antaa mahdollisuuden. Jos nyt parin käyttökerran/pesun jälkeen nukkaantuu kamalaksi (kuten muualla näin kuvia), niin laitan sitten takaisin.

 • - M -
  9.9.2014 at 19:28

  Meille tuli samasta paikasta mopsipaita ja ekan pesun jälkeen tuli selvästi haitua pintaan. 🙁 Kuosi on mieluinen enkä oikein tiedä reklamoinko vai en.

 • Nanna
  9.9.2014 at 19:34

  Meillekin tuli mekko joka odottaa pesuun pääsyä. Jännityksellä siis taidan jäädä odottelemaan kuinka käy!

 • Eppusen kaapilla
  10.9.2014 at 14:44

  Meillekin tuli mekko, mutta on vielä reilu niin ei olla otettu käyttöön. Mitähän tässä nyt pitäis tehdä..:/

Lue lisää