MUSTAVALKOISTA, SIKSAKKIA JA RAITAA

Tilasin meille jo tuossa jokin aika takaperin trikoiset tuubihuivit neljä tähteä kaupasta. Toimitusaika oli noin pari viikkoa ja nyt vihdoin ennätin muutaman kuvankin näistä napata. Materiaali kaikissa on ihanan pehmeää trikoota ja kuoseja sekä malleja tuolla nettikaupassa muitakin. Neljä tähteä tekee myös ihania rusetti- ja tupsupipoja, niitä meillä vaan on vähän yli tarpeenkin, joten tilasin tällä kertaa pelkät huivit.

Koitettiin lyöttäytyä kaikki samaan kuvaan, mutta eihän siitä taas oikein mitään tullut. Minulla on kuitenkin kuvissa tuo aikuisten tuubihuivi siksak kuosissa ja lapsilla mustavalkoraidalliset tuubihuivit. Aatulla on se pienempi koko ja Eevillä isompi. Näitä saa myös semmoisena kauluriversiona mikä on vähän tiukempi. Meille tilasin kaikille nuo raidalliset versiot, mutta ihana Riikka oli laittanut minulle kaupanpäällisiksi tämän siksak-huivinkin. Ja siksak olikin muutes livenä tosi ihana!

 Eevin asu mini rodini // gugguu // hummel
Aatun asu mini rodini // lindex // papu // hummel
Täksi syksyksi tilasin Eevillekin tuon Mini Rodinin tupsupipon punavuoren peikosta ja Aatulla on käytössä tuo viime vuotinen. Molemmat ovat samaa kokoa, mutta tämänvuotinen on selkeästi reilumpi.

Tässä vielä muutama kuva poimittuna  neljän tähden nettisivuilta. Harmaa rusettipipo ja raitahuivi setti on aivan ihana ja samoin nuo vaaleanpunaisetkin asusteet! Kurkatkaahan lisää täältä.

Oliko neljä tähtä teille jo ennestään tuttu kauppa?
 • Melina / Minishow
  6.9.2014 at 06:50

  No eipä ollut mulle tuttu kauppa, tuli kuitenkin kuin tilauksesta kun olin just ajatellut ommella itelleni raitahuivin! Saattaa olla että otan kuitenkin ton siksakin, se on ihana!

  • Sini
   8.9.2014 at 17:03

   Molemmat on ihania!

 • AnneK
  6.9.2014 at 19:40

  Joskus olen käynyt nettisivuja kurkkaamassa, kivalta vaikutti. Mut aivan ihanat asukuvat, tyylikkäät kokonaisuudet. Voisin hyvin kuvitella meidänkin poppoolla 🙂

  Lastenhuoneenkapina

  • Sini
   8.9.2014 at 17:03

   Kiitos Anne!

Lue lisää