NOUSE RATSAILLE

Tänään olimme Etelä-Pohjanmaan valmennustallin järjestämässä nouse ratsaille– tapahtumassa. Me asumme kahden hevostallin välissä, joten hevosia tulee nähtyä joka päivä ja molemmat lapset niistä kovasti tykkäävät. Itsellä kokemusta ratsastamisesta on vain lapsuudesta jonkin verran enkä siitä ikinä mitenkään niin innostunut ollut. Hevoset ovat kyllä mielestäni kauniita ja kunnioitusta herättäviä eläimiä.

Meillä lapset eivät ole varsinaisilla ratsastustunneilla käyneet, mutta useamman kerran erinäisissä tapahtumissa poneilla ratsastaneet. Molemmat ovat kyllä tykänneet hurjasti ja viime aikoina Eevi onkin toivonut, että pääsisi oikein tunnille ratsastamaan.

Tapahtumassa pääsi tutustumaan hevosiin ja poneihin ja tietysti myös ratsastamaan niillä. Eevi vähän arkaili ensin isommilla hevosilla ratsastamista, mutta hurjapää-Aatu oli heti valmiina kapuamaan kaikista isoimman selkään 🙂

 ilmeet kunnossa 😉

Hyvin sujui ratsastaminen molemmilta noilla isommillakin hevosilla ja sitten kysyttiin, koska päästäisiin hyppimään esteitä. Ihan vielä ei ehkä niiden aika ole, mutta kummallekin ajattelin varata tuosta viereiseltä tallilta ratsastustuntiajat ja katsotaan sitten mihin tämä innostus vielä johtaa…

Kummallakin lapsella alkaa uudet harrastukset tänä syksynä ja harrastusjutuista kirjoittelen vielä vähän myöhemmin lisää. Löytyykös teidän kotoanne innokkaita ratsastajia?
 • titti
  7.9.2014 at 11:35

  Meillä poika pääsi joku viikko sitten ekaa kertaa ponin selkään ja tykkäsi kovasti. Jos olisi mahdollisuus ratsastaa niin varmasti tykkäisi:)

 • Ninni
  16.9.2014 at 06:54

  Hei, pitkästä aikaa tulin kurkkaamaan teidän kuulumisianne. Ovatpa lapsoset kasvaneet! Ihania hevoskuvia täältä löytyi myös. Minkälaiselle tunnille teillä päin tämän ikäiset lapset pääsisivät? Olen ollut siinä käsityksessä, että vain talutusratsastusta tarjotaan alle kouluikäisille. Meilläkin lapsoset ovat kovasti tykästyneet ratsastukseen joten täytyy katsastaa tarjontaa. Pääkaupunkiseudun hinnat vain hirvittävät. Kaunista syksyn jatkoa teidän perheellenne!

  • Sini
   16.9.2014 at 08:25

   Minulle nuo ratsastushommat ovat vähän vieraampia, mutta nimenomaan talutusratsastusta ajattelin. Kummalakaan lapsella kun ei ole oikein kokemusta ratsastamisesta muuta kuin mitä muutaman kierroksen aina tapahtumissa ym ovat menneet. Eevin kavereista kyllä muutama harrastaa ratsastusta, mutta en tarkemmin tiedä mitä he siellä tekevät 🙂 Täällä hinnat ovat 25e/tunti ja talutusratsastus 15e.

Lue lisää