PALLOJA JA RAITOJA

Joskus katselin marimekon syksyn kuvastoa Marimuksussa ja bongasin sieltä ihanan pallokuosisen tunikan ja leggingssit Eeville. Onneksi marimekko taas tekee noita lastenvaatteita isommillekin, viime vuonna kun monet kivat loppuivat jo 104 kokoon. Pyysin varaamaan meille yhden setin kun ne sitten syksyllä saapuisivat ja viime viikolla käivinkin sitten hakemassa pallot kotiin.

Tunikan isommat koot täällä ja pienemmät täällä
leggareiden isommat koot täällä ja pienemmät täällä.
Tasaraitapaidan isommat koot täällä ja pienemmät täällä
pöksyjen isommat koot täällä ja pienemmät täällä.

Samalla ostin Aatulle tuon kuvissa näkyvän tasaraitapaidan sekä hauskat käännettävät housut. Housuissa on toinen puoli tuota samaa raitaa ja toinen yksivärinen harmaa. Aatun mielestä nämä ovat taikurihousut kun tosiaan vaihtavat väriä ihan lennosta 🙂

Herra raitainen halusi molemmat osat raidallisena, itse ehkä tykkäisin enemmän yhdistää näitä yksiväristen vaatteiden kanssa. Sekä paita, että housut ovat kokoa 104 ja housuissa oli lahjepituus aika reilu, vaikka niitä on tarkoituskin pitää noin vähän käännettyinä.

Tunikasta Eevillä on koko 122 ja leggarit ovat 116 kokoa. Tunika on tuollainen aika leveä ja lyhyt, joten siksi siitä isompi koko kuin housuista. Muuten tunikan malli on tosi kiva, ei siis kainalokohdalta ole liian leveä vaan malli on juurikin vähän tuollainen a-linjainen.

Syksyn mallistosta olen hankkinut itselleni tämän mustavalkoisen ”viilto”-paidan ja useampaa mekkoa ihaillut monta kertaa. Sovitin myös tätä ”tuiske”-takkia ja se oli aivan ihana, semmoinen oversize mallinen, mutta kun en osaa oikein sen mallisia käyttää. Tuo mallikuva ei oikein tee takille oikeutta, oli livenä paljon hienompi!

Kaikenkaikkiaan marimekon syysmallisto on aika ihana! Tiiliskivi kankaasta täytyy ehkä vielä tehdä verhot tai pöytäliina tai vaikkapa pari tyynyä..

 • Miikku
  24.9.2014 at 17:42

  On kyllä kivoja kaikki. 🙂 ja Marimuksu on ihana kauppa!

  • Sini
   25.9.2014 at 05:55

   niin on!

 • Anonyymi
  24.9.2014 at 17:51

  Jestas mitä ihanuuksia!! "pakko saada"-listaan lisää unelmoitavaa..

  • Sini
   25.9.2014 at 05:56

   Marimekon syksy on kyllä niin onnistunut!

 • Kaisa
  24.9.2014 at 18:10

  Ihana tuo pallotunika! Olisi kiva kuulla miten tuo kestää pesua ja leviääkö värit, kuten joissakin Marimekon vaatteissa viime vuosina.

  • Sini
   25.9.2014 at 05:58

   Voin tulla kommentoimaan tähän alle kun nuo on parissa pesussa käyneet. Meillä oli se mustavalkoinen pilkkumekko viimeksikin ja siinä ainakin värit pysyivät hyvin.

 • Anonyymi
  25.9.2014 at 04:50

  Ihania palloja 😉
  Mistä olet noi tyttö ja poika henkarit löytänyt?

  SANNA S.

 • maatuska
  25.9.2014 at 17:20

  ihania kaikki mut eniten tykkään tuosta sun omasta paidasta.

 • Anonyymi
  26.9.2014 at 10:28

  Samat lastenjutut oli munkin lemppareita tästä syksyn mallistosta :). Ihania kuvia ja kauniita malleja <3.

Lue lisää