SUUNNITELMIA AULAAN

Tällaista täällä puuhaillaan! Aulassamme on ollut valkoinen iso Ikean hemnes-lipasto jo pidempään ja sen tilalle olen jo pidempään kaivannut jotain sirompaa kalustetta. Lundian fuuga-sarjan lipasto on ehkä kauneimpia mitä olen nähnyt ja sellainen tuohon pihaan eilen kuljetusfirmasta kannettiin.

Vanha peili ei tetenkään sovi tämän matalemman lipaston kanssa enää ollenkaan, joten tilalle hankin tuon puisen Ikean Stockholm peilin. Itse tykkäsin kovasti myös Hayn pyöreästä peilistä, mutta Ikean peili sopii paremmin väreiltään tähän tilaan.

Therese Sennerholt julkaisi vastikään uuden printtimalliston ja sieltä omaksi suosikikseni nousi tuo yksinkertainen ”black”. Oletteki varmaan huomanneet, että varsinkin omassa pukeutumisessani suosin aika paljon mustaa, joten valinta ei varmaan yllättänyt 🙂

Tässäpä se tämä ilta meneekin rattoisasti miehen kasaillessa lipastoa ja toivottavasti aulan uudesta ilmeestä saan tännekin pian kuvia!

Mitäs tykkäätte suunnitelmasta?

  • Jenni / 2 x ILO
    26.9.2014 at 19:46

    Näyttää hyvältä suunnitelmalta 😉 Innolla jään odottamaan kuvia kasatusta kalusteesta 🙂

Lue lisää