SYYSJUTTUJA

Vähän höpinää omista syysvaatteista. Kiinnostaako teitä muutes lukea postauksia näistä omista vaatteistani/asuistani? Mitään high fashioniahan nämä eivät ole ja tykkään aika perusjutuista ja sellaisista mukavista vaatteista. Näitä mun juttuja löytyy lisää tuolta ”äidin vaatteet” osiosta.

No, jokatapauksessa Vaasan visiitillä pyörähdimme myös kaupoilla ja löysin sieltä itselleni tämän kivan armyvihreän syystakin. Tämä tuli sattumalta vastaan Seppälässä, en ole aikaisemmin varmaan koskaan kiinnittänyt edes huomiota heidän naistenvaatteisiinsa, mutta siellähän oli paljon muutakin kivaa! Takkia oli kolmessa värissä ja pähkäilin tämän vihreän ja sitten viininpunaisen välillä, mutta lopulta päädyin tähän kun on mielestäni ehkä vähän monikäyttöisempi. Näitä näytti olevan tuolla nettikaupassakin, Vaasan liikkeessä ainakin oli tarjous kaikista takeista -20% alennus. Mikään pahanhintainen hankinta tämä ei siis ollut ja tässä on hieman topattu vuori, joten sopii myös pikkupakkasillekin.

Nämä Riekerin saappaat ovat jo vanhat, mutta edelleen yhdet suosikeistani ja nämä eivät ole käytössä menneet miksikään. Viime vuonna ostin samat myös mustana ja ne ovat ne toiset suosikkini 🙂

Toinen hankintani syksyyn on tämä Acnen canada huivi tuossa light camel värissä, väri tuntui olevan loppu koko maailmasta, mutta vielä yksi löytyi Lahtelaisesta Petit St.Louis kaupasta. Tätä väriä ei täksi talveksi taidettu tehdäkään ollenkaan, mutta muita värejä löytyy ainakin tuolta Acnen omasta nettikaupasta.

Huivi on täyttä villaa, ihanan pehmeä, muhkea sekä lämmin. Myös tuo harmaa väri ja viininpunainen ovat mielestäni tosi kauniita. Love from Australian bootsit ovat myös jo vanhat, mutta viime talvena en tainnut niitä käyttää kertaakaan kun kunnon pakkasia ei ollut juurikaan.

Semmoiset hankinnat syksyyn, kohta tässä saakin jo paksumpaan takkiin siirtyä! Mukavaa syyskuuta!

 • Annika /Karkkipurkki
  1.9.2014 at 20:33

  Onpas kivan ja ihanan lämpöisen näköinen takki, ja kivat vaatteet muutenkin! 🙂

  • Sini
   2.9.2014 at 07:21

   Tuo oli kyllä kiva ja edullinen!

 • Anna M
  2.9.2014 at 04:44

  Ihanat syysvärit sulla 🙂 mua ainakin kiinnostaa mamin vaatetus myös. Kiva kun niitäkin kuvailet 🙂

  • Sini
   2.9.2014 at 07:21

   Kiva kuulla!

 • Anonyymi
  2.9.2014 at 07:11

  Hei! Mikä koko sinulla tästä takista on? Ajattelin, että onkohan kuinka reilua mitoitusta?

  • Sini
   2.9.2014 at 07:21

   Mulla on koko xs ja käytän normaalisti xs/s kokoa. Ei mun mielestä ainakaan mitenkään niukkaa ole.

Lue lisää