BLOGGAREIDEN HYVÄNTEKEVÄISYYSHUUTOKAUPPA

Syyslomat ovat tulossa ja
tänä vuonna on taas enemmän lapsia ja nuoria, joilla ei ole
mahdollisuutta tehdä lomallaan mitään erityistä. Hope
on tarttunut tähän ja lahjoittaa asiakasperheidensä lapsille ja
nuorille mahdollisuuksien mukaan esim. elokuvalippuja syyslomaviikolle.
Moni koululainen saa näin mahdollisuuden päästä elokuviin, ehkä elämänsä
ensimmäistä kertaa. 

Minityyli polkaisi pystyyn hyväntekeväisyyshuutiksen, joka
toteutetaan 3.-6.10.2014 ja he kysyivät lähtisinkö minäkin mukaan. Ilman muuta olin heti messissä ja mukana huutiksessa on myös Eppusen kaapilla sekä karkkipurkki blogit.Jokainen osallistujablogi
järjestää huutokaupan omassa blogissaan, osa tuotteista huutokaupataan bloggareiden hyväntekeväisyyshuutokaupan facebook sivuilla. Huutokaupattavana on sekä
käytettyjä tuotteita että aivan uusia tuotteita, joita
yhteistyökumppanimme ovat halunneet lahjoittaa keräykseen. Tuotteiden
huutokaupat ovat käynnissä 3.-6.10. välisenä aikana.
 

Huutokaupoista saaduilla tuotoilla me bloggarit ostamme elokuvalippuja, jotka lahjoitamme Hopen asiakasperheille jaettavaksi. Käy siis tykkäämässä hyväntekeväisyyshuutokaupan Facebook-sivuilla, sillä sinne tulee myös paljon sellaisia tuotteita mitä blogin puolella ei ole!

Kannustan teitä kaikkia osallistumaan. Huutokaupattavana on paljon todella mahtavia tuotteita ja monet niistä ovat ihan uusia, joten vaikkei itsellä olisi tarvetta, voi tuotteen antaa vaikkapa lahjaksi. Tehdään yhdessä hyvää!

Nopeat ohjeet elikä laitattehan kommentin alkuun tuotteen numeron+tekstin ja perään summan jonka tarjoatte. Esimerkiksi ” Kukukid pipo 10 euroa”
Postikulut sisältyvät huutohintaan. Kommentin perään toivoisin sähköpostiosoitetta, josta teidät tavoittaa huutokaupan päätyttyä.

1. Kukukid uusi tassukuosillinen pipo. Koko 3-6y, mutta niukkaa ja sanoisin vastaavan n 48 kokoa.
Lähtöhinta 7 euroa.

2. Kukukid monsters mekko, kokolapussa 122/122, mutta niukkaa kokoa ja vastaa 110/116 kokoa. Tämä on kunnoltaan erittäin siisti, paristi pesty. Kyseisen kuosin valmistus lopetettu.
Lähtöhinta 12 euroa

3. Kukukid monsters leggingssit, kokolapussa 122/128, mutta nukat ja vastaavat 110/116 kokoa. Nämä ovat kunnoltaan erittäin siistit, paristi pesty. Kyseisen kuosin valmistus lopetettu.
Lähtöhinta 12 euroa.

4. Viidenkymmenen euron arvoinen lahjakortti Crocs myymälään. Myymälät sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Lempäälässä ja Kuopiossa. Lahjakortti on voimassa 31.12.2014 saakka.
Lähtöhinta 20 euroa

5. 25 euron arvoinen lahjakortti Nopsupopsun verkkokauppaan. Verkkokaupasta löytyy mm. ihania pipoja niin lapsille kuin aikuisillekin.
Lähtöhinta 12 euroa

6. Marimekon monivärinen raitapaita syksyn mallistosta, paidan lahjoittaa marimuksu. Paidan värin ja koon saat valita itse, poikien paidoissa kokoja 92-104 saakka ja tyttöjen paidassa 92-122 saakka.
Lähtöhinta 17 euroa

Ja sitten ei muuta kuin huutelemaan hyvän asian puolesta! Kurkatkaa tosiaan nuo facebook sivut myös sekä ylhäällä linkkaamani muut mukana olevat blogit! Huutoaikaa 6.10.2014 klo 22.00 saakka!

30 Comments

Leave a Reply

Lue lisää