EI PÖLLÖMPÄÄ

Ihmeiden aika ei ole ohi! Ensimmäiset joululahjat on nimittäin hankittu jo lokakuun alussa! Nämä aarrekidin suloiset pöllöpehmot tulivat silloin myyntiin heidän verkkokauppaansa ja tilasin heti molemmille lapsille omat. Värivaihtoehtoina on mustan ja valkoisen lisäksi vielä punainen ja harmaa, söpöjä nekin!

Itse tilasin nämä isomman kokoiset, mutta saatavilla on myös pienemmät versiot. Olinkin yllättynyt, että nämä olivatkin ihan eri tuntuiset kuin mitä olin ajatellut. Materiaali näissä on sellaista tosi joustavaa ja tuntuvat käteen vähän samalta kuin ne barbababa pehmot, joita on pakko vain puristella (vai olenko minä kenties outo?) 😀

Pöllöjä olen piilotellut makkarin vaatehuoneessa ja nappasin niistä äkkiä pari kuvaa tännekin. Hitsit kun lapset usein eksyvät vaatehuoneeseen piiloleikkeihin, tarvii varmaankin kehitellä lahjoille joku parempi jemma!

Mitäs tykkäätte pöllötyynyistä?

  • A
    19.10.2014 at 17:44

    Yllätyin itsekin siitä miltä pöllöt tuntuivat, kun Turussa Punaisen norsun pop-up liikkeessä niitä pääsin tunnustelemaan. Jännän ohutta trikoota ja mitä ihmettä siellä on sisällä? 😀 Joulupakettiin voisi kyllä pöllöjä eksyä. Olivat ne niin hauskoja kaikin puolin. 🙂

Lue lisää