HALLOWEEN TUNNELMISSA JA TUPSUJA NOPSUPOPSULTA

Aatu sai vihdoin kipsin pois kädestä ja siinähän on syytä juhlaan! Koitin katsella kaupasta Halloween rekvisiittaa, mutta mitään ei ollut enää jäljellä! Pikainen 5 minuutin stailaus molemmille ja vanhat noitahatut sekä viitta päälle ja näillä mentiin. Nuo Kukukidin oranssit asut sopivat kivasti Halloween teemaan.

Eihän nämä ikiliikkuja paikallaan pysyneet ja kuvat ovat vähän tärähtäneitä, mutta tässä meidän Halloween tyypit. Eevillä olikin aikaisemmin tällä viikolla englannikielisessä leikkikoulussa jo naamiaiset ja Aatulla taas eilen hoidossa. Pitäisi kyllä pitää naamiaisia useamminkin, lapset ainakin ovat näistä aina niin innoissaan!

Nopsupopsun Sofia lähetti meille ihania uutuuksia testiin ja näitä tupsulakkeja löytyy nyt myös tuolta Nopsupopsun verkkokaupasta. Lisäksi löytyy esimerkiksi tonttulakkeja ja jouluisia uutuuksia on tulossa vielä myöhemmin lisää! Kuvan haalari Ticket Outdoorin othello.

 Haalari ticket Outdoor* // pipo nopsupopsu* // hanskat mini a ture // kengät crocs*

Näissä tupsulakeissa on lämmin fleecevuori ja uutuutena tosiaan nuo paljettitupsut. Pipoja saa tilata haluamillaan väreillä, meillä on Eevin oma täysin musta.

Toinen hauska uutuus on tämä tupsulakki, jossa tupsuja on kaksi ja ne näyttävät vähän nallenkorvilta! Aatulle Sofia teki mustan pipon ja keltaiset tupsut, käyvät hyvin meidän talvivaatteisiin! Näitä saa myös omien toiveiden mukaan eri väreissä.

Nyt toivottelen mukavaa viikonloppua kaikille! Millaisia Halloween tyyppejä teillä on näkynyt kotona?
*Saatu blogin kautta
  • Anonyymi
    1.11.2014 at 12:56

    saisiko alekoodin ihaniin pipoihin?

Lue lisää