KULTA TULI KOTIIN

 Olipas ihana harhaanjohtava otsikko! Kyse ei siis ole miehestäni vaan kullanväristä 😀

Joskus aikaisemmin olin enemmän hopeatyyppi ja en välittänyt kullasta koruissa tai oikeastaan missään muussakaan muodossa. Nyt viime vuosina kulta on noussut suosikikseni tehosteena vaatteissa ja asusteissa ja hopeaa taas ei juurikaan löydy enää mistään. Sisustuksessa kaikki metallisävyt ovat nyt tänä syksynä tosi pinnalla ja niitä saa yhdistellä rohkeasti keskenäänkin. Kultaa, messinkiä ja kuparia näkyy nyt todella paljon valaisimissa ja muissakin sisustusjutuissa.

Mitään kultavallankumousta kodistamme ei löydy, mutta muutama pieni kultainen sisustusesine on piristämässä muuten aika mustavalkoista kotiamme. Tom Dixonin etch kynttilälyhty luo illalla todella kauniit kuviot koko olohuoneeseen. Lyhtyä löytyy esimerkiksi täältä useassa eri värissä, tuo meidän oma on värissä messinki. Pöllö löytyi viime kauppareissulta 7 euron hintaan ja tajusin vasta kotona, että sehän on säästöpossu! Haaveilen vielä Iittalan messinkisestä nappula kynttilänjalasta, sitten ehkä kultakiintiö on täynnä.

Mikäs teihin kolahtaa? Kulta, hopea, kupari vai ei mikään?

*Postaus sisältää mainoslinkin
 • Rea/Mamin aarteet
  30.10.2014 at 20:38

  Messinki ja kulta on nyt in 🙂

  • Sini
   31.10.2014 at 16:57

   Niin on!

 • Anonyymi
  31.10.2014 at 06:16

  Kupari on ihana 😉
  Meiltä löytyy nyt kuparia tom dixonin lyhdystä sekä lampusta.

  SANNA S.

  • Sini
   31.10.2014 at 16:57

   Oi, lamppu kuulostaa ihanalta!

 • Kati M
  31.10.2014 at 12:07

  Kimallus on jotenkin erityisen kivaa näin syksyllä joulua lähestyttäessä. Minullakin on aina ollut vahvasti hopea värinä niin koruissa kuin sisutuksessakin, mutta nyt kolahtaa kulta ja erityisesti messinki. Monessa paikassa näkyvä kupari on ehkä liian punainen mun makuuni.
  Asiasta ihan toiseen: kirjoittelinkin aikoinaan keittiön välitilan rappauksesta, ja kyllä meilläkin maalaminen on todella tullut tahrojen takia ajankohtaiseksi. Kysymys kuuluukin, että maalasitko sillä samalla Lujalla myös ympäröivät seinät, vai oliko niihin muuta maalia. Ja et tainnut käyttää mitään pohjamaalia tms?
  Josko saisi tämän projektin toteutettua vielä ennen joulua..
  KatiM http://www.kotinakymia.blogspot.fi

  • Sini
   31.10.2014 at 16:59

   Tarkoitatko sitä viereistä seinää joka on siinä oven ympärillä? Se on rapattu ja maalattu myös lujamaalilla, koska siinä oli koko seinältä sama vihreä laatta. Mitään pohjamaalia ei laitettu vaan suoraan rappauksen päälle. Jos maalaa pelkkää laattaa niin kannattaa se puhdistaa hyvin ensiksi ja kaakeleille taitaa olla ihan oma maali. En siis tiedä toimiiko tuo luja maali kaakelin päällä kuten rappausen päällä.

 • Riikan Blogi
  1.11.2014 at 10:29

  Moi vaan, jos vielä tykkäät blogistani, niin voitko päivittää uuden osoitteen..
  muuten ei tuu postaukset.. Kiitos vaan ja moi 😉

Lue lisää