LASTENHUONEEN STAILAUSTA

*Postaus toteutettu yhteistyössä Jollyroomin kanssa

Sain pari kuukautta sitten mahdollisuuden poimia Jollyroomin valikoimista muutamia tuotteita ja käyttää niitä lastenhuoneemme sisustuksessa. Osa tuotteista oli päässyt loppumaan varastosta, joten postaus viisävtyi sen vuoksi hieman. Viime viikolla hain postista nuo puuttuvat tavarat ja nappasin nämä kuvat lasten makuuhuoneen lopullisesta ilmeestä.

Huone on vähän hankala kuvattava ja sisustettavakin kun se on tuollainen t:n mallinen ja päässä on tosiaan kaksi pientä soppea. Kahden lapsen makkariksi tämä soveltuu tosin oikein hyvin kun molempien sängyt saa noihin koloihin.

Dublojen ja muiden pientavaroiden säilyttämiseen nuo lego säilytyslaatikot ovat tosi hyviä! Ne ovat Jollyroomissa pienoisessa alessakin ja näiden perusvärien lisäksi valikoimista löytyy mm. vaaleanpunaisia, limenvihreitä ja vaaleansinisiäkin. Meidän laatikoiden värit valitsin sopimaan noihin marimekon verhoihin.

Tässä kokonaiskuvaa Aatun osasta huonetta. Kalusteet ovat meillä lähes kaikissa huoneissa valkoiset ja muutenkin kummassakin lastenhuoneessa yleisilme aika mustavalkoinen. Kuitenkin mielestäni värikkäät lelut ja tekstiilit tekevät kummastakin huoneesta lastenhuoneen näköisen. Alakerran huoneessa olen vaihtanut vähän järjestystä ja siitä kuvia joku toinen kerta. Sänkynä Aatulla on Muuramen jolla ja muita kalusteita täällä on Ikean stuva-sarjan pikkukaappi sekä string systemin pocket hylly.

Petivaatteina on Färg&formin mustavaloraidalliset pussilakanat. Pikkuinen raitapussukka löytyi keväällä lapsimessuilta ja ristityyny on ostettu etsystä meidän makkariin. Sängyn päällä makoilee rakkaimmat unilelut sekä papun pikkuinen peitto. Ikean hyllyt tuunasin jokin aika sitten metsolan puolikuun mallisilla sisustustarroilla. Musta kori on Ferm Livingin ja koko se M eli keskikokoinen.

Yövalona molemmilla on nuo Heicon sienilamput. Aatun oma on musta ja Eevin hopeinen. Noissa on kiva himmeä valo ja valo siivilöityy sienessä olevista pienistä rei’istä. Supersankariteemaan sopi hyvin nuo Paul Frankin säilytysrasiat, joissa pysyy tallessa esimerkiksi pikkulegot.

Eevin puolelta löytyy samat kalusteet kuin Aatulla, paitsi sänky on unipuun mallistosta. Värimaailma on vähän hempeämpi, mustavalkoiseen on onneksi helppo yhdistää lähes mitä tahansa väriä. Paul Frankin säilytyspurkkeja löytyy tuolta myös tyttöjen versiossa pastelliväreissä.

Kummankin soppi on aika pieni, mutta huoneen keskellä on iso leikkitila ja yhdellä seinustalla se työpöytä. Mustavalkoinen matto on annon- mallistosta ja muuten tosi kiva, mutta kerää aika paljon roskaa itseensä.

Tässä kuvassa näkyy ne Färg&Formin petivaatteet hiukan paremmin, Eevillä onkin jo käytössä peitosta se aikuisten koko. Tulen vielä myöhemmin arpomaan kaksi petivaatesettiä pinnasänkyyn näissä samoissa väreissä, arvonnan pidän hyvissä ajoin ennen joulua, joten palkinnon voi laittaa vaikkapa pukinkonttiin.

Eevi on tykänyt paljon tosta Lalaloopsy nukestaan, jonka sai muistaakseni viime vuonna joulupukilta. Ostin hänelle nyt toisen tyypin synttärilahjaksi, näitähän löytyy vaikka mitä eri hahmoja! Kaikki pukuleikit ovat tällä hetkellä myös in ja tuo h&m:n prinsessakuruunu on ollutkin kovassa käytössä. Ikean vanerinen pikkulipasto kätkee sisäänsä pinnejä, pampuloita ja muuta pientä sälää. Hyllyn voisi myös tuunata esimerkiksi maalaamalla, mutta olen sen vielä antanut olla alkuperäisessä muodossaan.

Sellainen tuo lasten makkari nyt on, muuten valmis, mutta ne listat puuttuvat edelleen 😀

 • Melina / Minishow
  1.10.2014 at 18:49

  Teillä on kyllä niin nättiä että voisin meille ottaa samanlaisen lastenhuoneen :)! Mustavalkoinen miellyttää erityisesti, ja löytyy tuolta monenmonta sellaista asiaa mitä meillä joko on tai sitten mulla on haavelistalla!

  • Sini
   3.10.2014 at 11:57

   Kiitos Melina!

 • Eppusen kaapilla
  1.10.2014 at 20:41

  Tosi kiva huone lapsilla! 🙂 Mä pohdin edelleen, pitäisikö noi kans laittaa samaan huoneeseen. (?)

  • Sini
   3.10.2014 at 11:57

   kyllä se on meillä ainakin toiminut ihan hyvin! 🙂

 • Anonyymi
  3.10.2014 at 08:10

  istä oot hankkinut nuo seinällä olevat "bannerit" Dream Big ja se toinen? 🙂 Aivan ihanat olisi meillekin lapsille! Ihana huone teidän lapsilla ja pohjaratkaisu tosi kätevä noin kahdelle lapselle!
  -satu

 • Anne
  3.10.2014 at 20:49

  Vitsit, näyttää tosi kivalta teidän lastenhuone! Suunnittelen parhaillaan meidän pikkuisten huoneeseen pientä pintaremonttia ja tästä postauksesta voisin muutaman idean napata. Kiitos! 🙂

Lue lisää