LISÄÄ JUHLIA JA YKSI MURTUNUT KÄSI

Meillä oli tosiaan Eevin toiset synttärit sunnuntaina ja silloin kanssamme oli juhlimassa serkut, isovanhemmat ja kummit. Viikonloppuun mahtui yksi ikävä tapaturmakin, Aatu kaatui luistelukoulussa ja mursi kätensä. Reipas pikkumies kävi sitten lauantaina hakemassa käteensä kipsin ja sitä täytyisi nyt pitää ainakin sen 3 viikkoa. Harmi kun kyseessä on vielä vasen käsi, Aatu kun on vasenkätinen.

Juhlien lomassa myös yksi kuva äidistä. Päälle valikoitui yksi lempimekoistani, tuo marimekon tasaraita. Taustalla näkyy muutes tuo meidän uusi Lundian fuuga lipasto, parempia kuvia tulossa vielä myöhemmin!

Eevin täti teki tälläiset supermahtavan barbiekakun juhliin! Kakku oli kyllä niin hieno, että hiukan sääli oli sitä leikata. Ehdottomasti hienoin kakku mitä meidän synttäreillä on koskaan nähty!

Muuta tarjottavaa oli kinkkupiirakka, pizzapalat sekä noita samoja brookies paloja kuin kaverisynttäreilläkin.

Eevi sai paljon mieluisia lahjoja, voisin niistä myös koittaa kirjoittaa paremmin vielä toisella kertaa. Kuvassa lahjaksi saatu uusi lalaloopsy, nämä ovat omasta mielestänikin niin söpöjä!

Minulla ja Eevillä on molemmilla viralliset synttäripäivät tällä viikolla, joten ehkäpä jotain synttärijuttuja on vielä luvassa. Ainakin perinteeksi muodostunut kirje äidiltä lapselle tulossa vielä myöhemmin tällä viikolla..

 • Merja
  13.10.2014 at 05:18

  Ihanat juhlat teillä ollut ja super hieno kakku. Mitä tuo ihana musta valkoinen astia sarja on, Annoa?

  • Sini
   13.10.2014 at 17:18

   Kiitos! Ja kakku oli kyllä mahtava! Nuo astiat ovat marimekon, tosi kivoja!

 • Milla
  13.10.2014 at 07:49

  Ihana kakku. :))))

  Pikaista paranemista myös Aatun kädelle, ikävä homma!

  • Sini
   13.10.2014 at 17:18

   Eikös! Ja kiitos, onneksi ei kipsi tunnu paljon menoa haittaavan 🙂

 • Anonyymi
  13.10.2014 at 13:03

  Vastaan täältä sivusta että mustavalkoiset astiat ovat Marimekon 🙂

 • Heidi - omankodinonnea
  13.10.2014 at 16:24

  Pikaista paranemista Aatulle! Ihana idea tuo kirje äidiltä lapselle 🙂

  • Sini
   13.10.2014 at 17:20

   Kiitos! Juu olen koittanut aina joka vuosi postata täällä jonkun tekstin lapselle hänen synttäreidensä aikoihin. Niitä on ollut mukava lukea myöhemmin itsekin ja uskon, että lapsistakin on kiva lukea niitä kun ovat isompia!

 • Elwiira
  13.10.2014 at 16:56

  Moi, Lahjateemasta olisin kysellyt, että mitä neiti sai lahjaksi, oliko jotain ehdotonta suosikkia? Entä miten äitinä näet mikä voisi olla kiva (joulu)lahja 6-veelle?

  • Sini
   13.10.2014 at 17:25

   No kaikki frozen jutut olivat ainakin tosi tykättyjä! Eevi sai sen Elsa-mekon ja sitten semmoiset frozen kengät, laukun, yöuvun ja penaalin (disneystoresta löytyi hyvin kaikkea). Ja tosiaan sen Elsa barbien sai myös, se oli kivan kun mekko vaihtoi väriä kun sitä kasteli.

   Katselin lekmerilta, että tuota frozen sarjaa oli siellä semmoinen mikrofoni ja pieni kosketinsoitin. Mietin, että ne olisivat varmasti ainakin meillä mieluisia joululahjoa. Juuri silloin olivat loppu, mutta tuli muistutus sähköpostiin, että niitä oli tullut lisää. Ja yllättäen jouluksi on hommattu frozen joulukalenteri jo kun oli jokin aika sitten alessa lekmerilla 🙂

   Lego friendsit ovat varmasti kanssa hittejä, mutta meillä tahtoo Aatu hajoittaa aina kaikki. Meillä Eevi tykkää myös niistä top model jutuista ja kaikesta muustakin piirtämisestä ja askartelusta. Kuitenkin tuo frozen on selkeästi meillä se hitti just nyt.

Lue lisää