SUNNY SUNDAY

Ihanasta auringonpaisteesta on saatu nauttia tänään! Aamusta suunnattiinkin naapureiden kanssa ulos ja jäätiin sillä reissulla vielä vähän kyläilemäänkin. Mitkään kovin lämpöiset kelit tuolla pihalla ei kuitenkaan aurongosta huolimatta olleet ja vedinkin päähäni ensimmäistä kertaa tämän ihana Fredriksonin pipon, jonka olen saanut Ratkiriemusta.

Eevi nappasi muutaman kuvan kännykällä minusta ja Aatusta. En edes aikaisemmin tiennyt, että Fredrikson tekee myös naisille pipoja, mutta nämä ovat tosi kivoja! Tämä raidallinen malli on kuulemma ollut suosittu ja kertaalleen myyty jo loppuun, nyt lisäerää on saatavilla tuolta uudistuneesta ratkiriemun verkkokaupasta. Pipossa on sisäpuolella velourvuori, joten tämä pitää tuulenkin loitolla hyvin!

Aatu on sen verran lämminverisempi, että villahattua en hänelle vielä pukenut vaan päähän vedettiin tuo hauska h&m tähtipipo. Mätsääpä hyvin noiden crocsin kenkienkin kanssa!

Aatu sai tämän tupsupipon mustavalkoisena ja tästäkin varmasti nähdään täällä myöhemmin kuvia käytössä. Hei muistakaahan käydä osallistumassa tuohon hyväntekeväisyyshuutokauppaan, huudot auki vielä huomanna klo 22.00 saakka!

 • titti
  5.10.2014 at 17:48

  Toi pipo on ihana! Mietin itselle mut pelkään että iso kun koko oli vain se 57 naisille.

  • Sini
   5.10.2014 at 21:39

   Tuota on mun käsittääkseni vai yhtä kokoa, mutta ei mun mielestä ole mitenkään kovin reilu, itsekin olen pienipäinen ja sopiva oli!

 • Anonyymi
  5.10.2014 at 18:31

  Meillä on tuo sama tupsupipo pojalla. Se on aivan ihana:)

  • Sini
   5.10.2014 at 21:40

   Se on niiiin söpö!!

 • Suvi
  5.10.2014 at 19:41

  Mulla on vähän samanmallineN kärpässienivärinen talvipipo joka ostettu naisten osastolta Stockalta. Tykkään ja muutkin tykänneen, miinusta villaresorista ihoa vasten. Plussaa windstopper vuoresta.

  • Sini
   5.10.2014 at 21:41

   Oi mikä ihana mariannepipo sulta löytyy! Tuossa tuo vuori on melkein resorin reunassa kiinni, katsoin niin villaresoria jäin noin sentti. Toki jos on villalle herkkä niin saattaa sekin jo kutittaa..

 • kukkis
  5.10.2014 at 21:13

  Tosi nätit hatut! Tuo mustavalkoinen raita on ihana hatussa!

  Kysyn nyt vähän aiheen vieressä mutta suunnittelen tilausta Kukukidsiin, josta sulla kokemusta. Millä siellä voi maksaa? Toimiiko tuommoinen tilisiirto? Eli onnistuuko/uskaltaako suomesta maksaa suoraan Puolaan tilisiirrolla?

  • Sini
   5.10.2014 at 21:43

   Mä olen tilannut mun kaksi tilausta sähköpostilla ja maksanut paypalilla. Sillä kaikki ainakin onnistui tosi kätevästi! Tilisiirtoja en ole koskaan ulkomaille tehnyt ja niiden kanssa olisin kyllä varovainen. Lisäksi ainakin osa pankeista veloittaa kalliit ulkomaanmaksut jos maksaa sen ulkomaanmaksuna eikä esim muunna summaa euroiksi ja maksa euroina. Suosittelen siis tuota paypalia. Jos sinulla ei sitä vielä ole, niin nou hätä, se on tosi helppo käyttää ja olen maksanut sillä monissa kotimaisissakin kaupoissa jos verkkopankkitunnarit ei esim ole ollut just silloin mukana!

 • kukkis
  6.10.2014 at 21:24

  Kiitos vastauksesta! Tein Paypall tilin ja sillä onnistui tilaus! Nyt on meidänkin pojalle tulossa dinohuppari ja paitoja:) kiitos vinkistä, enpä olisi ikinä tuota Kukukidsiä itse hoksannut kun täältä sinun blogistasi siihen tutustuin 🙂

 • tiffany lee
  8.10.2014 at 06:47

  look nice!

 • Anonyymi
  12.12.2014 at 10:53

  These are truly great ideas in concerning blogging. You
  have touched some pleasant points here. Any way keep up wrinting.

  Here is my webpage :: san francisco seo company (http://bit.ly/)

Lue lisää