TALVEN TOPPAA

Postailen parissa erässä meidän talven toppavaatteista. Olen aikaisempinakin vuosina päässyt tekemään yhteistyötä Molo kidsin kanssa ja tässä postauksessa kuvia näistä meille saapuneista asuista. Sain valita kummallekin lapselle talviasut ja tämmöisiin sitten päädyin..

Oma suosikkini heti alusta saakka oli tämä tummanvihreä polaris, viralliseltaan nimeltään bottle green. Vähän kyllä jännitin, että millainen väri tuo on sitten livenä, mutta oli se yhtä ihana kuin mitä ajattelinkin. Tumma haalari on myös käytännöllinen hoidossa kun ei kaikki tahrat niin pomppaa silmille eikä tarvitse myöskään olla sitten koko ajan tätä pesemässä.

Asusteina haalarin kanssa on black nävy väriset Igor hankat  sekä Colder pipo ja Fresh huivi värissä indigo navy. Sävy on asusteissa sama kuin hupun vuoressa sininen. Tämän vihreän haalarin kanssa sopivat mielestäni hyvin kyllä lähes minkä tahansa väriset asusteet. Pipossa on lämmin fleecevuori ja päällinen on valmistettu 50% villasta ja 50% akryylista.

Aatun polaris haalari on kokoa 104 ja pituutta käyttäjällä on nyt arviolta noin 97cm. Haalari on mielestäni sopiva ja menee varmasti sinne maaliskuullekin saakka. Asusteet ovat kokoa 3-5y.

Eevi sai itse valita millaisen takin ja housut haluaisi ja hän valitsi tämän Pearson takin seeprakuosilla. Sama takki hänellä oli viime talvenakin, ilmeisestikin tykkää kuosista!  Housuiksi hän valitsi jump toppahousut girly rainbow värissä.

Asusteina puvin kanssa on Igor toppahanskat girly rainbow värissä  sekä Colder pipo ja fresh huivi värissä pink rose. Takki ja housut ovat molemmat kokoa 122 ja Eevillä on pituutta n 115cm. Asusteet ovat kokoa 6-8y.

Kaikki molo kidsin kotimaiset jälleenmyyjät löydät täältä.

Toppatakkien kanssa lapsilla on myös nämä kuvassa näkyvät Molo kidsin play toppahousut. Aatun omat ovat vanhempaa mallistoa ja Eeville ostin samalaiset juuri punavuoren peikosta. Nämä ovat mielestäni tosi kätevät, koska suojaavat myös selän hyvin kylmyydeltä. Huomasittehan tuon alekoodin punavuoren peikkoon eli alekoodilla ”blogi” saa -10 euron alennuksen loppusummasta kun tilaus ylittää 75 euroa. Koko valikoiman pääsette näkemään täältä.

Toppavaatteiden kanssa kuvissa on kummallakin lapsella Sorelin talvikengät. Meillä ei ole Sorelin kenkiä aikaisemmin ollut, joten pääsemmekin testaamaan niitä nyt ensimmäistä kertaa. Kengät ovat toki painavemmat mitä esimerkiksi crocsin saappaat, mutta näissä on myös paksu irroitettava huopakenkä, jonka ansiosta näillä pitäisi pärjätä jopa -40 asteen pakkasessa! Sain vinkin, että huopakenkä kannattaa nostaa kuivumaan aina yöksi ja näin kengät pysyvät hyvinä ja lämpöisinä koko talven. Meillä on lapsilla nuo pac strap tarralliset mallit, mutta näitä löytyy myös nauhallisena ja pienillekin oma tarrallinen malli, jotka ovat myös kevyemmät. Millaisia kokemuksia teillä on Soreleista?

Loppuun vinkkaan meneillään olevasta tarjouksesta Lasten Vaatekaappi nettikauppaan mistä siis nuo meidänkin Sorelit on saatu. Siellä on nyt menossa kampanja, jossa kaikki Sorelin talvikengät saa -20% alennuksella koodilla ”sorel”. Kurkkaa vaihtoehdot täältä!

Toppavaatteiden oikeian värin saaminen esiin kuvissa oli aika haastavaa, mutta suunnilleen tuolta ne näyttävät livenäkin. Mitäs sanotte vihreästä, ihana vai kamala?

 • Ebbe
  6.10.2014 at 08:26

  Aivan ihanat asut ovat!
  Meillä ei ole koskaan Molo Kidsiä ollut, saa nähdä jos joskus pienimmälle jotain hankkisi.
  Nyt jännätään miten käy huutokaupassa 😉

  • Sini
   6.10.2014 at 19:02

   Voin kyllä suositella, meillä on ollut monena vuonna ja ollaan tykätty!

 • anna
  6.10.2014 at 08:26

  olen itsekin harkinnut Soreleita tytölle talveen. Aikaisemmin ei ole ollutkaan soreleita. Olen kuullut vain aika paljon moitteita, että olisivat painavat.. Mitä mieltä sä olet, onko ne turhan painavat? Ainakin olisivat lämpimät, kun tyttö helposti palelee varpaista vaikka viime talven tarkenikin Kuomilla ja villasukilla ihan hyvin. Tilasin juuri meille tuon Girly rainbow -haalari, kun tyttö ihastui siihen. Itse en niin kuvien perusteella innostunut ,mutta nyt livenä se onkin yllättvän kiva! Ainakin on värikäs 🙂 ihana asu kyllä Eevilla, vihreästä en niin innostu mutta sopii kyllä Aatulle hyvin.

  • Sini
   6.10.2014 at 19:04

   Mä yritin lapsilta kysellä, että miltä tuntuvat ja ovatko painavat, mutta kumpikaan ei ainakaan moittinut. Tiedä sitten miten osaavat todellisuudessa kertoa. No jokatapauksessa, tein tutkimusta ja punnitsin nuo ja vertasin Aatun toisiin anguluksen kenkiin villavuorella. Nuo sorelit olivat 100g painavammat per kenkä, mutta ei ne omasta mielestäni ainakaan isommalla yli 3v lapsella mitenkään hankalilta näyttäneet tai mitenkään haitanneet menoa. Pienempien versiot ovat muutenkin kevyempiä kun niissä on erilainen vuori.

 • Helmi
  6.10.2014 at 09:43

  Tuo vihreä on kiva! Ja varmasti likaystävällinen väri. Soreleita olen monesti kaupassa pyöritellyt, mutta on ollut niin painavia, että kauppaan on jäänyt. En tiedä onko kaikki mallit yhtä painavia. 🙂

  • Sini
   6.10.2014 at 19:06

   Kommentoin ylempänä, että punnitsin nuo ja olivat 100g painavemmat kuin anguluksen samassa koossa. Uskon sen olevan tusta paksummasta pohjasta ja kumista, se kun on vähän painavempi materiaali. Testataan näitä nyt talvi ja katsotaan mitä tykätään!

 • j.m
  6.10.2014 at 11:39

  Onpa kauniit setit! Meillä on viime vuoden molon toppaa jemmassa, se on kyllä meidän lemppari talvivaatettaja! Soreleista ei ole kokemusta, mutta myöskin viime talven alesta on vähän samantapaiset Reiman saappaat irrotettavalla huopasisäkengällä jemmassa. Meidän poikakun ei suostu availemaan kenkien tarroja, niin pakko ostaa sellaiset mitkä saa vetäistyä suoraan jalkaan 🙂

  • Sini
   6.10.2014 at 19:07

   Meillä kanssa yksi lemppareista! Meillä on nuo tarraliset ainkain vielä toimineet tosi hyvin kenkämalleissa!

 • Pikku hiiri
  6.10.2014 at 13:00

  Molempien asut näyttävät kivoilta ja ainakin erottuvat päiväkodin pihalta 🙂 Mniusta tuo Aatun haalarin vihreän sävy on kaunis, sellainen metsän vihreä. Kiva sinisten tähtiasusteiden kanssa!

  • Sini
   6.10.2014 at 19:07

   Juu, omansa erottaa! Mäkin ihastuin tuohon vihreään, niin nätti sävy!

 • Anonyymi
  6.10.2014 at 15:52

  Tuo vihreä on tosi mahtava. Voisin kotiuttaa sen meille vaikka heti. Tytölleni tilasin jo tuon zeepra haalarin, mutta voi olla, että otan vielä tuon takin myös. Ei voi muuta kuin huokailla. Tänä vuonna värit iskee. Hetken meillä olikin Molo kids tauko.

  t. Heidi

  • Sini
   6.10.2014 at 19:08

   Mä mietin kauan kanssa tuota seeprahaalaria Aatulle, mutta jotenkin meinasin, että ei ehkä ole ihan aatun näköinen kuitenkaan 🙂 Tytölle sen olisin ottanut jos olisi ollut haalarille tarvetta!

 • Hippuli
  6.10.2014 at 19:46

  Hei, olipa hyödyllinen postaus! Meille tuli juuri tuo sama vihreä haalari, ja olenkin pohtinut asusteasiaa. Osa vanhoistakin menee kivasti sen kanssa, mutta taidanpa hommata nuo samat pipon ja kaulahuivin vielä meillekin, niin hyviltä näyttävät! Olin miettinyt myös gugguun pistaasia pallopipoa, mutta nepä olivatkin jo loppuneet kun aikani jahkailin.

  • Sini
   6.10.2014 at 19:51

   Jes, kiva kun oli apua! Se pistaasi olisi varmasti sopinut kanssa superhyvin, ehkä niitä tulee vielä myöhemmin lisää? meillä on sitten musta pipo toisena, menee ainakin kaiken kanssa 🙂

 • Anonyymi
  7.10.2014 at 08:22

  Kiva nähdä vihreä haalari oikeasti lapsen päällä! Ensin kun näin tuon värin (ja tummanpunaisen), tuli niin järkyttävät ysärimuistot mieleen, että meinasi heikottaa! Molemmat oli mun lempivärejä tuolloin ;), huh.

  Nyt tuo vihreä alkaa näyttää jo paljon paremmalta, etenkin jos sen muotoilee "metsänvihreä" ;). Meillä mentiin viime talvena mustassa haalarissa juuri käytännöllisyyden takia, mutta jotenkin se tuntui synkeältä. Tähän talven Molon oranssia (painajaismainen pitää puhtaana varmastikin…) ja Mini Rodinin navya!

 • Anonyymi
  7.10.2014 at 17:01

  En olis koskaan uskonut et sanon tän, mutta tuo vihreä haalari näyttää hyvältä! t.Leena

 • Anonyymi
  8.10.2014 at 05:24

  On kyllä hyvännäköiset setit lapsilla! 🙂 Toivotaan että laatukin on yhtä hyvää. Minun on mainoskuvista jotenkin vaikea aina hahmottaa että miltä vaatteet sitten luonnossa näyttävät. Eevi valitsi kivan yhdistelmän. En olisi itse tuollaista paria osannut yhdistää,mutta sehän näyttää tosi raikkaalta ja reippaalta. Tykkään sellaisesta tyylistä tytöillä enemmän kuin hattaraunelmista. 🙂

 • Anonyymi
  15.10.2014 at 15:16

  Ihanat setit! Ehkäpä kans innostun ostaan vihreetä pojalle! 🙂 -beda

Lue lisää