#THROWBACK THURSDAY JA BOOZT MIDSEASON SALE

Bloggaajana tulee räpsittyä aika paljon valokuvia. Suurin osa ei blogin puolelle kuitenkaan jostain syystä koskaan pääädy, osa jää luonnoksiin roikkumaan ja osa unohtuu muuten vaan tai sitten lopulta ajankohta on jo väärä. Ajattelin täällä blogissa julkaista aina silloin tällöin näitä vanhoja kuvia, aloitetaan vaikkapa näillä viime kevään toppaliivikuvilla, jotka muistin joskus keskellä kesää 🙂

Vuosi sitten tutustuin ensimmäistä kertaa Mói:n lastenvaatteisiin. Molemmilta lapsilta löytyy merkin leggarit ja hupparit ja niitä on käytetty paljon. Huppareita ei ole tarvinut montaa kertaa vielä kuitenkaan pestä, mutta leggarit pyörivät koneessa viikottain ja edelleen ovat tosi hyväkuntoiset! Kummallekin aluksi koot olivat aika reilut, mutta leggareissa on kätevät resorit, joita kääntämällä housut voi ottaa käyttöön jo aikaisemmin ja näin käyttöikä on näillä pitkä. Täältä hyvät suositukset siis mói merkille!Aatulla on kuvissa itseasiassa Eevin huppari (koko 5-6 ja vähän pitkä helmasta), oma huppari hänellä on kokoa 3 muistaakseni. Housut ovat kokoa 2. (ja huom, nämä kuvat otettu reilu puoli vuotta sitten, ihanat pitkät kiharat näkyy vielä kuvissa!)


Bisgaardin mustat saappaat Pikkujaloista

Ja vinkkinä, että tänään starttasi Booztilla Midseason sale ja tässä vähän infoa:

MID SEASON SALE: Suuri ALE on alkanut Boozt.comissa!
Jopa -30% tuhansista tyyleistä miehille, naisille ja lapsille!
Olemme alentaneet yli 8000 tyylin hintoja myydyimmiltä merkeiltä, kuten Ganni, Vero Moda, Desigual, Filippa K, Gant, MOLO, Hummel ja monia muita!
Itse en ole ennättänyt vielä tarjontaa tsekata, mutta kertokaahan te jos käytte, että löytyikö sieltä mitään! Naisten aleen tästä, miesten aleen tästä ja lasten aleen tästä. Isänpäivälahjaa voisi käydä kyllä alesta kurkkaamassa…

Onkos kukaan muutes käynyt Stockmannin hulluilla päivillä? Itse tein eilen aamulla netin kautta pienen tilauksen Filippa K:n hyväksi todetuista trikoopaidoista. Loppuviikon tarjonnasta löysin muutaman mieluisan jutun kotiin, mutta saas nähdä tuleeko niitä kuitenkaan tilattua. Hullareiden tarjoukset löytyy täältä.

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

    Lue lisää