TOPPALIIVIT

Tykkäättekö te käyttää toppaliivejä itsellänne tai lapsellanne? Minulla on niihin vähän ristiriitainen suhde, ne ovat tosi kivan näköisiä kyllä, mutta toisaalta ehkä vähän epäkäytännöllisiä? Tai käyttöaika tahtoo jäädä tosi lyhyeksi kun liian lämpöisellä niitä ei voi pitää ja sitten tuleekin jo kohta pakkaset ja niillä ei enää tarkene.

Viime vuonna meillä ei ollut toppaliivejä kummallakaan, mutta tänä vuonna bongasin KappAhlin alesta nämä kääntöliivit. Epäkäytännölliset tai ei, nämä oli tosi kiva ja jatketaan käyttöä sitten keväällä. Kyllä näillä paksumman hupparin tai neuleen kanssa vieläkin pärjää kauppa- ja kyläreissuilla.

Postauksen kuvat taas jo alkusyksynä napattuja, mutta jääneet tuonne luonnoksiin..

 Nopsupopsu// GAP // KappAhl // Mini Rodini // Hummel
 Oikukas // Mini Rodini // KappAhl // Mini Rodini // Feiyue
Oikukas // Beau LOves // KappAhl // Mini Rodini // Converse
Liivejä voi siis käyttää kummin päin vaan ja Eevin omassa toinen puoli on tummansininen. Liivit ovat KappAhlin Hamptons mallistosta, tosi kiva mallisto muutes!
 • Anonyymi
  28.10.2014 at 06:32

  Kivat liivit! 🙂 joo käyttöaika jää lyhyeks, muuten kans hommaisin meillekkin:) -beda

  • Sini
   31.10.2014 at 17:01

   meillä ainakin on tahtonut aika vähällä käytöllä olla, mutta tosi kivan näköisethän nuo ovat!

 • Eedith
  28.10.2014 at 08:07

  Kivännäköiset liivit! Meillä toppaliivejä on käytetty aika paljon! Sama liivi menee useamman vuoden, kun ostaa ensin hieman reilun (tässä kun ei hihoja ole, ei kokoa isompi liivi yleensä ole haitaksi). Liivejä käytetään huppareiden, neuleiden ja fleecetakkien päällä kauppareissuilla ja automatkoilla syksyisin, keväisin ja talvisin plussakelillä. Tällöin lapselle ei tule autossa tai kaupassa liian kuuma 🙂

  • Sini
   31.10.2014 at 17:01

   Totta, kannattaa ostaa heti vähän reilumpi niin menee useamman vuoden! Ja kauppareissulla kyllä kätevät!

 • Anonyymi
  28.10.2014 at 15:45

  Komppaan edellistä tuon kokoasian suhteen. Ostin herkästi palelevalle pojalle toppaliivin ja ollaan käytetty paljon ihan välikausitakin päälläkin! Yllättävän monessa menossa toimii vaikkei osaakaan ajatella käyttötarkoituksia ennen kuin omistaa tuollaisen. 🙂 Kiitos kivasta blogista. -Tuia

  • Sini
   31.10.2014 at 17:02

   Enpä olekaan tuota hoksannut eli takin päällekin voisi tuon heittää. Täytyypä kokeilla! Kiitos kommentista!

 • Anonyymi
  29.10.2014 at 12:26

  Toppaliivi on yksi eniten käytetyimmistä vaatteista meillä sekä lapsilla että aikuisilla. Suomen kesä voi olla hyvinkin kylmä joten käyttöä löytyy ympäri vuoden kovia pakkasia / helteitä lukuunottamatta. Todella helppo vaate jonka voi ottaa minne vain mukaan.

  • Sini
   31.10.2014 at 17:02

   Mulla on itselläkin yksi liivi, mutta aika vähän olen sitä pitänyt. Pitäisi vaan muistaa ottaa käyttöön useammin!

Lue lisää