BABYSHOP JUHLAVAATTEET JA SUPERALE

Babyshopista löytyy aika kattava valikoima lasten juhlavaatteita ja sain valita sieltä asut meidän lapsille. Eevi valitsi itse tuon oman asunsa, kertoi samalla hänen uuden lempivärinsä olevan sininen! Tämä asu löytyy Stella McCartney merkiltä ja siinä mielessä se on kiva, että menee mihin tahansa juhliin. Asussa on erillinen paita ja tuo tyllihame ja nämä toimivat hyvin myös yksiväristen vaatteiden kanssa. Sukkahousut löytyy Molo kidsilta ja niissä on mukana vähän tuota kullankimallusta myös.

Aatulle valitsin aika klassisen asun, joka menee hyvin juhlissa, mutta myös käytettävä arkenakin. Varsinaisia juhlavaatteita kun tulee loppupeleissä pidettyä niin vähän. Neule ja pikeepaita ovat Ralph Laurenin ja farkut Leviksen. Vähän vastaavalla asulla on aikaisemmin ollut meillä tosi paljon käyttöä, edelliset vaan tosiaan ovat jo jääneet pieniksi.

Stellan mitoitus on aika niukkaa ja Eevillä on paita kokoa 8 ja hame kokoa 6. Aatun pikee on kokoa 4 ja muut kokoa 5. Farkut olivat vähän reilut pituudesta kun malli näissä olikin eri kuin meidän edellisissä ja olivatkin vähän reilummat. Neule on ihan hyvä kun resoria vähän kääntää. Ralph Laurenin vaatteet ovat yleensä myös vähän niukkoja ja vastaavan koon paksumpi neuletakki taas oli juuri sopiva. Vähän arpapeliä siis aina näiden kanssa.

Ja pitää vielä vinkata tuosta babyshopin superalesta eli koodilla REDWEEKEND saa -30% lisäalennuksen kaikista aletuotteista! Nyt tuolta löytyisi hyvällä alella esimerkiksi mini rodinia, Ralph Laurenia, Hummelin kenkiä, kesävaatteita ja esimerkiksi sandaaleja. Kurkatkaa aletuotteet täältä!
Voimassa vain tämän viikonlopun, hajakokoja jäljellä!

* Sisältää mainoslinkin

 • Lastentarhanopettaja-äiti
  22.11.2014 at 14:27

  Kokeilin tehdä tilauksen, mutta alekoodi ei toimi!

  • Sini
   22.11.2014 at 14:42

   Mä tein kanssa ihan pari minsaa sitten ja mulla ainaskin toimi. Kirjoitithan isolla koodin? Mulla se sitten vaan muutti hinnat suoraan siellä ostoskorissaoleviin tuotteisiin eli ns. alea ei erikseen näkynyt missään, mutta ne hinnat vaan oli edullisemmat sitten kun koodin oli syöttänyt.

  • Lastentarhanopettaja-äiti
   22.11.2014 at 21:51

   Ei vaan hyväksy koodia:/

  • Sini
   22.11.2014 at 21:54

   Voi höh! Kuulin, että jollain oli herjannut koodia ettei toimi, mutta hinnat olivat alentuneet siitä huolimatta. Kannattaa tsekata vielä ostoskorissa mitä hintoja se näyttää vaikka koodia herjaisikin!

  • Lastentarhanopettaja-äiti
   23.11.2014 at 19:15

   Oikeassa olit:) Sain tilattua ihania juttuja!

  • Sini
   23.11.2014 at 21:56

   Jee, hyvä kun toimi kuitenkin!

 • Anonyymi
  22.11.2014 at 20:47

  Kiitos tästä alekoodi vinkistä! Sain hyvällä alella tytölle kahdet kengät 🙂

  Terv. Niina

  • Sini
   22.11.2014 at 21:55

   Jee, kiva kun oli hyötyä! Mä tilasin muutaman kesävaatteen jemmaan!

 • Amalia
  23.11.2014 at 20:11

  Meidän uutta suojaimia The brandiakin löytyi kivasti, kiitos.

  • Sini
   23.11.2014 at 21:56

   The brandissa olikin tosi hyvä aleprossa jo valmiiksi! Olepas hyvä!

  • Amalia
   25.11.2014 at 06:58

   heh, vai suojaimia – no suojaimia kai ne vaatteetkin on, mutta tarkoitin suosikkia (ennen ipadin korjausta) 🙂 🙂

Lue lisää