DATE NIGHT JA UUSI LAYOUT

Taasko se olis maanantai? Viikonloput tuntuvat menevän aina yhtä nopeasti…

Viikonloppuna meillä oli miehen kanssa date night ja suuntasimmekin ensiksi leffaan katsomaan mielensäpahoittajaa ja sitten Pancho Villaan syömään kevyttä iltapalaa. Ihan hirveä ähky tuli tietysti, varsinkin kun leffassa oli vetänyt eka poppareita ja karkkia ties kuinka paljon. Meillä tällaiset treffi-illat ovat kyllä aika harvinaista herkkua ja siksi tosi tärkeitä ja arvokkaita hetkiä meille molemmille. Leffa oli kyllä hyvä ja ajatuksia herättävä, suosittelen katsomaan!

Tämän vuoden puolella olemme suunnitelleet myös viikonloppureissua kahdestaan Tallinnaan, ottaisin siis mieluusti vinkkejä hyvistä hotelleista, ravintoloista ja siitä, mitä Tallinnassa kannattaa tehdä.

Vero Moda // Only // Vila // Guess // Lazamani

Tässäpä tätä deitti-illan asua sitten. Jalassa ne muutama postaus takaperin näkyneet Vilan tekonahkahousut ja nyt kuvissa näkyy päällä tuo Onlyn militaryjakkukin. Lazamanin bikersaappaat ovat olleet yhdet lempikengistäni ja niissä alkaa käytönjälki jo tuossa korko-osassa näkyä. Näillä talsitaan kuitenkin ehdottomasti niin kauan kuin kasassa vain pysyvät!

Vaihdoin tuossa blogille vähän uutta ilmettäkin hommaamalla uuden pohjan tänne bloggeriin. Vähän ehkä siinä on vielä säätämistä, mutta ilme on nyt simppelimpi ja nätimpi mielestäni. Toinen muutos on tulossa vielä vähän myöhemmin, nimittäin liityin mukaan Indiedaysin VIP inspirationiin ja se tuo tulessaan muutaman muutoksen ulkoasuun. Pohdin aikani muutaman portaalitarjouksen ja VIP inspirationin välillä ja lopulta päädyin tähän, sillä minulla on blogin kautta myös oma toiminimi ja hoidan sen kautta kaikki mediamyynnit ja muutkin yhteistyöt. Näin pystyn jatkossakin hoitamaan näitä omia juttujani, joskin ei portaaliin siirtyminen ihan mahdoton ajatus olisi ehkä joskus tulevaisuudessa. Tosiasia kun on, että minulla menee aika paljon aikaa blogin parissa juuri muuhun kun itse bloggaamiseen ja nyt kun käyn myös töissä, tuntuu se aika olevan vähän kortilla.

Kertokaahan tosiaan niitä Tallinnavinkkejä, otan ilolla kaikki vastaan!

 • Tanja
  3.11.2014 at 06:31

  Hieno uusi ulkoasu,selkeä. Oltiin viime vuonna perheenä Tallinnan vanhassa kaupungissa ja yövyttiin hotelli Schlösslessä. Tosi tunnelmallinen ja kiva hotelli, edelleenkin välillä muistellaan sitä ihanaa aamupalaa . 🙂 Muutama kuva blogissani http://sisustuscharm.blogspot.fi/2013/12/nautiskelua.html tuolla. Hyvää reissua!

  • Sini
   5.11.2014 at 10:44

   Kiitos, tykkään kanssa! Ja kiitos vinkistä, täytyykin tulla kurkkimaan blogiisi!

 • Galaxy
  3.11.2014 at 07:06

  Suosittelen Hotelli Telegraafia ja sen yhteydessä olevaa Restaurant Tchaikovskya illallispaikaksi.

  • Sara // Housefive
   4.11.2014 at 21:51

   Mäkin suosittelen Telefraafia. Keskeinen sijainti ja ylellinen paikka muutenkin 🙂

  • Sini
   5.11.2014 at 10:44

   Oi, kiitos vinkeistä! Menenkin heti katsomaan mitä siitä sanotaan!

 • Saga / Niittykulma
  3.11.2014 at 12:54

  Tosi kivat housut. Noi olis kyllä kivat ajatellen tulevaa pikkujoulukauttakin, onkohan niitä vielä… Meilläkin olisi treffit tulossa ja toi leffa on yksi vaihtoehto. Kiva kuulla, että se oli hyvä.

  • Sini
   5.11.2014 at 10:45

   Kyllä varmaan on, olivat mielestäni uutuuksia! Oi, mukavaa treffi-iltaa teillekin!

 • Melina / Minishow
  3.11.2014 at 14:10

  Tosi kiva uus ulkoasu!! Yllättävää että musta ja simppeli iskee muhunkin :).. Ja onpa tyylikäs mamakin!!

  • Sini
   5.11.2014 at 10:45

   Hahaa, hassu juttu 😀 Ja kiitos!

 • Anne
  4.11.2014 at 22:45

  Tyylikäs lookki! Me ollaan oltu pari kertaa Tallinnassa Swiss-hotellissa, suosittelut! Tyylikäs paikka, hotellin spahoitoja kannattaa kokeilla

  • Sini
   5.11.2014 at 10:45

   Oi, joku spajuttu olisi kanssa ihana! Kiitos vinkistä, käyn tutustumassa tuohonkin!

Lue lisää