ETEISESSÄ

Meidän eteisestä ei täällä blogin puolella olekaan juuri kuvia näkynyt. Suurin syy on se, että se on usein täynnä tavaraa ja koska siellä on kaikki vielä ihan kesken. Tässä nyt yhdestä nurkasta kuitenkin muutamia kuvia kun hankin tuonne vähän sirommat kenkätelineet.

Meidän eteinen on pitkä ja kapea ja siksi vähän hankala sisustettava. Toisessa päässä on seinällä olevat naulakot ja niiden päällä räjähtäneet asustekorit. Ostin joskus aikanaan kolme luhdan punottua pyöreää koria ja melko pian ne alkoivat jo purkaantua liitoskohdasta ja nyt ne ovat ihan järkyttävän näköiset. Olen etsinyt kivoja koreja hatuille ja hanskoille, toivottavasti ensi viikon Tampere-reissulta sellaiset löytyisivät!

Lapset tykkäävät meillä katsella ulos tuosta penkin päältä ja se on myös ihan kätevä paikka säilyttää lasten asustekoria. Toinen kenkäteline on vastapäätä tuota kuvassa näkyvää ja noissa säilytän lasten kenkiä. Omat ja miehen kengät ovat naulakon alapuolella vanhoissa kenkätelineissä. Seuraavaan kotiin tuskin mitään erillistä eteistä haluan, vaikka toisaalta positiivista on se, että kura ja hiekka pysyvät aika tehokkaasti tällä puolella kun väliovi on melkein aina kiinni. Mites teillä joilla ei erillistä eteistä ole, onko se osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi käytönnössä?

Eteisen piristysruiske on värikkäät vaatteet, hang it all naulakossa roikkuu kuvissa Mini Rodinin pingutakki* ja saman merkin leoparditakkiHarmi vaan kun taivaalta tulee taas pelkkää vettä, topat sai taas laittaa hetkeksi sivuun ja välikausivaatteet kaivaa esiin. Eiköhän se talvi sieltä kuitenkin jossain vaiheessa tule ja kannattaakin kurkata postauksen lopusta hyvä alevinkki tämän kauden toppavaatteisiin, alennukset 20%-40%.

Kengät harvinaisesti siistissä rivissä! Olen todennut, että tuo musta laatta ei muutes ihan paras vaihtoehto ollut eteiseen. Siinä näkyy kaikki lika, kura ja hiekka. Tiedä sitten olisiko valkoinenkaan ollut sen parempi, mutta ehkä harmaa olisi kaikkein ideaalein tuohon tilaan.

Tämän enempää ei meidän eteisestä vielä paljastunut, mutta jahka saisin tuon hattuhyllyn vielä kuosiin niin voisin laittaa koko eteisestä kivoja kuvia. Niin ja se alevinkki, Babyshopissa* on vielä huomiseen saakka erä valikoituja ulkovaatteita ja lämpöpusseja erikoisalennuksessa. Keltaista pingua, paljon molo kidsia ym. löytyy ainakin tuolta alesta. Valikoimaan pääset tästä*

** Takit saatu babyshopista

 • Kippuralla
  11.11.2014 at 07:58

  meillä oli oktssa kylmä eteinen, sinne lapset aina riisui kengät mutta eihän niitä voinut säilöä kylmällä siellä =) kesällä oli kyllä mainio, tuli paljon vähemmän hiekkaa sisälle.
  nyt rivarissa on naurettava tuulikaappi, leveyttä ehkä 90cm ja pituus 50cm 😀 sen verran että sinne mahtuu aina yhdet käytössä olleet kengät, jotka on hiekassa/kurassa eikä voi astua eteiseen. en kyllä tykkää tästä ratkaisusta yhtään, jokapäivä saa imuroida ja lakaista eteistä

  • Sini
   13.11.2014 at 20:26

   Tuulikaappi on kyllä aika hankala, ne on usein niin kovin pieniä 🙁

 • Joanna
  13.11.2014 at 18:46

  Iskin silmäni tohon kenkätelineeseen. Näppärän kokoinen. Mistä se on? Meidän eteinen on ihan kauhea pullonkaula. Pieni tuulikaappi, jota seuraa kapea pitkä käytävä. Kun kolme ihmistä punkee samaan aikaan sisään, niin soppa on valmis. Oikeastaan ainoa epäkohta meidän kodissa, mutta iso sellainen ja rasittaa arjessa tosi paljon. ARGH!

  • Sini
   13.11.2014 at 20:27

   Tuo on tosi kiva ja siro! Stokkan nettikaupasta sen tilasin, casa stockmann merkkinen. Voin kuvitella, että ahdasta on, meilläkin aina tuossa kauhea härdelli kun ollaan yhtä aikaa lähdössä 🙂

Lue lisää