MUISTA ISÄÄ, TARJOUS VOIMASSA VIELÄ TÄNÄÄN!

Isänpäivä onkin jo viikon päästä ja tässäpä viime hetken vinkki lahjahankintoihin. Verkkokaupasta tilatut tuotteet ehtivät hyvin vielä ensi viikolla postiin tai voit myös tilata tuotteet tavaratalosta noudettaviksi!

Stockmannilta saa siis vielä tänään kaikki kanta-asiakkaat  -20% alennuksen normaalihintaisista miesten muodin tai urheilun tuotteista koodilla ONLYWEB1014
Etu on voimassa ainostaan verkkokaupassa ja valikoimiin pääset tästä

Tässä muutamia suosituimpia tuotteita ja alimpana myös kuvakaappaus tämän kuun kanta-asiakastuotteista. Kanta-asiakkaaksi pääset liittymään täältä ja saat edut heti käyttöösi!Kurkatkaa myös juuri alkanut kosmetiikkakampanja, mistä löytyy suosikkituotteita alennetuin hinnoin. Sieltäkin voi löytää myös isälle jotain kivaa!


* postaus sisältää mainoslinkin

  • Eppusen kaapilla
    2.11.2014 at 19:14

    Jaa-a..mitähän sitä ostais omalle isälle lahjaksi? 😛 Ja miehellekin pitäis joku lahjus kehittää lasten kanssa. 🙂

Lue lisää