PAPUN UUTUUDET JA NOPSUPOPSUN JOULU

Papun kaunis joulumallisto tuli myyntiin viime viikolla ja monessa paikkaa sitä onkin kehuttu, ei suotta! Meillä tätä metsänpoikanen mallistoa onkin jo edellisistä mallistoista kaapissa ja nämä uudet tuotteet käyvät hyin yhteen myös noiden vanhempien vaatteiden kanssa.

Papun laatua täytyy kyllä kehua, nuo mustat paikkaleggingssit ovat olleet Eevillä jo ainakin 1,5 vuotta käytössä ja siirtyvät Aatun käyttöön edelleen tosi siistikuntoisina. Joulumallistosta löytyy beigeä hupparia, vinoraitamekkoa, punertavat paikkaleggingssit, rusettimekko, pari erilaista jumpsuittia, beiget baggyhousut ja uusi hattumalli. Tässä muutamia sovituskuvia tuotteista, jotka tilasin coolkidsista. Kuvan huppari on saatu samaisesta kaupasta.

Coolkids tarjoaa lukijoilleni -10% alennuksen kaikkiin tuotteisiin. Kaupassa myös söpöt geggamojan joulu-uutuudet. Alen saa koodilla: KMO

Kannattaa myös tilata coolkidsin uutiskirje ja käydä tykkäämässä heidän facebook sivuista. Joulukuussa starttaa nimittäin joulukalenteri, jossa päivittäin vaihtuvia etuja facebook tykkääjille.

Toinen mainitsemisen arvoinen juttu on tämä NopsuPopsun joulumallisto! Kyselittekin taannoisessa pipopostauksessa alekoodia kauppaan ja kysyinkin Sofialta onnistuisiko sellainen. Sofia lupasikin antaa hyvän alen lukijoilleni ja koodilla ”talvi” saattekin -20% alennuksen kaikista tuotteista.

Sofia lähetti Eeville muutaman uutuuden tästä tekemästään joulumallistosta ja kuvissa näkyy punainen tyllihame paljettirusetilla, paljettiruusukepanta sekä paljettiruusuke tonttulakki. Hametta on saatavana myös valkohopeisena ja tonttulakkeja samoissa väreissä. Lisäksi löytyy mm. kauniita frillahihaisia paitoja ja tonttulakkeja ruseteilla. Uudet paljettipipot ovat myös tosi kauniita, käykäähän kurkkaamassa joulutuotteet täältä ja muut uutuudet täältä.

Mitäs tykkäsitte papun ja nopsupopsun uutuuksista?
 • Pikku hiiri
  25.11.2014 at 17:09

  Papu ei ole ihan minun tyyliä, mutta NopsuPopsun uutuudet näyttävät tosi kivoilta! Tuo tonttulakki ruusukkeella on erityisen ihana ♡♡♡

  • Sini
   25.11.2014 at 22:40

   Tonttulakki on kyllä <3

 • Melina / Minishow
  25.11.2014 at 19:43

  Tykkään tosi paljon molemmista!! Ihan mahtavaa kun suomalaisetkin osaa tehdä näin nättiä! Mistä muuten oot tilannu ton julisteen, voisin meille kotiuttaa kans 🙂

  • Sini
   25.11.2014 at 22:40

   No niinpä! Juliste on Therese Sennerholtin nettikaupasta. Käy kurkkaamassa, siellä on vaikka mitä ihania printtejä!

 • Saija
  25.11.2014 at 22:29

  Ihania sekä Paput että NopsuPopsut 🙂 Mitä kokoa Eevin Paput ja minkä mittainen tyttö?

  • Sini
   25.11.2014 at 22:42

   Eevi on n 115cm ja nuo uudet paput ovat 122/128 kokoa. Mekoissa varsinkin ihan hyvä koko. Mustat vanhat leggarit on 110/116 ja ne alkaa olemaan aika just, tilasin nuo punaiset sitten jo isompana. Vähän lahkeessa on reiluti pituutta, mutta ei mitenkään häiritsevästi.

 • Sara // Housefive
  25.11.2014 at 22:54

  Mua nuo vaatteet ei niin säväytä, mutta huokailin taas vain miten kaunis Eevi onkaan?! Ja tuo hiusmalli sopii hänelle tosi hyvin. On jo iso tyttö, vastahan mä tätä sun blogia rupesin lukemaan (ööö 2010 talvella) ja Eevi oli vielä ihan pikkuinen tyttö 🙂

  • Sini
   26.11.2014 at 16:52

   Kiitos Sara <3
   Voi apua, näinkö äkkiä se aika menee!

 • Anonyymi
  26.11.2014 at 13:23

  Hei. Saako kysyä mistä tuo teiän lipasto/senkki on?

 • Anonyymi
  27.11.2014 at 17:46

  tuo mustavalkovinoraita mekko! mikä se on? onko se se papun tunika http://www.coolkids.fi/product/coming-on-1811-papu-tunic kun ei oikien näytä siltä mutta on niin ihana että pakko saada metsolan raitatonttulakin kaveriksi aatoksi!

  • Sini
   27.11.2014 at 21:14

   Juu se on just toi! Näissä mekoissa onkin vaan pidemmät hihat kuin noissa mallikuvissa. Uusi kuva pitäisi olla sivujen mukaan tulossa!

  • Anonyymi
   27.11.2014 at 21:18

   Voi Jes! Ois jäänyt tilaamatta ilman tätä kuvaa!

Lue lisää