PIKKUKUUSET JA DIY KORISTEITA

Vähän jatkoa vielä joulujutuille, löysin nimittäin niin kivoja koristeita, että täytyy heti vinkata teillekin ennen kuin ne loppuvat! Nuo huonekuuset ovat mielestäni kauniita ihan sellaisenaankin, mutta meidän oma sai vähän uutta ilmettä noiden löytämieni puisten timanttikoristeiden muodossa. Nämähän käyvät ihan tavalliseen kuuseenkin, mutta ovat tarpeeksi kevyitä toimiakseen myös näissä pienemmissä.

Timantit tilasin siis domdom kaupasta ja samaisessa paikassa näin kauniita maalattuja puupallokoristeita. Niistä innostuneena väsäilin pienistä puuhelmistä omat koristeet tuohon pikkukuuseen, varmaan siihen oikeaan kuuseen tulee tuunattua vähän isommat versiot. Puinen kuusi on myös domdomista ja sekin Bloomingville merkkinen.

Kaupasta nappasin mukaan noita pieniä puisia ukkeleita, joista voimme Eevin kanssa askarrella vaikkapa tonttuja tuon pikkukuusen ympärille. Itselle kolahtaa nuo puiset koristeet nyt kovaa, millasista joulukoristeita te tykkäätte?

Tässä vielä muutama poiminta tuolta domdomin sivuilta. Ferm Livingin joulusukka ja kuusenalusmatto ovat aika ihanat, tuo sukka vaan oli livenä melkoisen suuri! Timanttikoristeet toimivat sisustuksessa ympäri vuoden, katsotaan mihin niitä sitten ripustellaan joulun jälkeen! Ai juu, täällä on kaksi melkoisen iloista lasta, sillä viime yönä satoi meillekin ensi lumi ja sitä tulikin ihan kunnolla. Nyt mennään ulos tekemään Olaf-lumiukkoa! Joko tellä on lunta?

Ps. Huomasittehan bannerista Lasten Taikamaan tarjouksen, kaikki toppavaatteet -25% koodilla: taikamaa.

Myös marimuksussa on aleviikonloppu, kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% ja -30% koodilla:asiakas

 • Saga / Niittykulma
  7.11.2014 at 08:50

  Söpö pikkukuusi ja noi koristeet on tosi hienot.

  • Sini
   7.11.2014 at 20:02

   Nuo pikkukuuset on kyllä söpöjä!

 • Anonyymi
  7.11.2014 at 10:51

  Munkin oli tarkoitus ostaa kauppareissulla tuo pikkukuusi, mutta nyt huomasin unohtaneeni :D. Tosi kivannäköinen noin tuunattunakin.

  • Sini
   7.11.2014 at 20:03

   Ensi kerralla sitten!

 • Eppusen kaapilla
  7.11.2014 at 15:53

  Mitäs tuolta Marimuksusta on postikulut? Jos sitä tilais jotain.. 🙂

  • Sini
   7.11.2014 at 20:03

   Ne riippuu mun tietääkseni paketin painosta. Kirjeenä tulee pienemmät ja isommat sitten pakettina.

 • Jenni
  8.11.2014 at 18:31

  Ihania koristeita! Hitsit kun tuosta Petja-tunikasta ei ollut kokoa. Oon koko syksyn odotellut siihen jostain alekoodia. Osaatko sanoa onko Stockmannille tai Finnish designshoppiin alekoodia? Haluaisin lapsille joululahjaksi fatboyt

  • Sini
   8.11.2014 at 20:21

   Voi harmi, se on kyllä kiva, minulta löytyy se kahdessa värissä! Ei taida juuri nyt olla noihin tuotteisiin kummassakaan. Olen itse tilannut meidän molemmat fatboyt saksalaisesta connox.de kaupasta ja olivat siellä todella paljon edullisempia kuin Suomessa. Postaritkaan eivät olleet kuin n 10 euroa! Kannattaa siis kurkata sieltä!

  • Jenni
   8.11.2014 at 22:15

   Kiitos vinkistä! Pitääkin kurkata sieltäkin!

Lue lisää