THE BODYSHOP JOULUKALENTERI (IHANA ÄITI!) JA IITTALAN NAPPULAT ALESSA

Meillä ainakin lapset ovat olleet kuin tulisilla hiilillä odotellessaan koska joulukalenterin ekan luukun saisi avata. Voin kertoa, että tänä vuonna myös minä saan jännätä mitä luukuista paljastuu nimittäin ihana äitini oli ostanut minulle The BodyShopin joulukalenterin!

En ole aikaisemmin edes tiennyt, että tällaisia ”aikuisten” joulukalentereitakin on olemassa! Joskus olen ostanut itsellenikin suklaakalenterin, mutta muunlaisia kalentereita ei ole ollutkaan sitte lapsuuden. Lapsena muutes söin aina heti salaa kaikki suklaat niistä luukuista 😀

Millaisiin aikuisten joulukalentereihin te olette törmänneet? Ja onko jollain ollut tämmöinen kosmetiikkakalenteri joskus?

idkuva

Ja hei, kirjoittelinkin joskus aikaisemmin himoitsevani noita iittalan
messinkisiä kynttilänjalkoja ja täytyy nyt tässä samalla vinkata, että ne ovat tämän viikon -25% alennuksessa iittalan liikkeissä ja verkkokaupassa. Se iso valkoinen kynttelikkö olisi myös kaunis ja siinä tuolla alella saakin jo aika hyvin pois hinnasta. Nappulat löytyy siis alesta täältä
*.

 • Hanna / Kaunisteltua
  26.11.2014 at 19:41

  Vitsit mäkin haluan tollasen kalenterin! 😀 Harkitsin jo suklaakalenterin ostoa, muttei haluaisi olla joka päivä herkkujakaan vetämässä (ja siitä yhdestä palasta ei tule kuin vihaiseksi).

  • Sini
   27.11.2014 at 21:08

   Joo, pitäis olla sellainen suklaalevykalenteri 😀

 • Cinnabaria - Valkoinen Koti
  27.11.2014 at 09:13

  Minäkin olen yrittänyt miehelle vähän vinkkailla tälläisestä kivasta etukäteisjoululahjasta, mutta ei ole tainnut ottaa onkeensa. Täytyy siis varmaan ostaa itse itselleen tuo, sillä niin kivalta tuntuisi saada pikkuisia (kivoja) yllätyksiä päivittäin jouluun asti. 😀

  • Sini
   27.11.2014 at 21:09

   No höh, mites se ei nyt oo tajunnut vinkkiä? 🙂 Ja totta, olo on kuin lapsella kun saa jännittää mitä noista luukuista paljastuu!

 • j.m
  27.11.2014 at 13:21

  Mulle tulee veikkauksen joulukalenteri, siinä on edes pieni mahdollisuus kivaan joululahjaan 😉 Ja on sieltä joskus pienempiä voittoja tullutkin.

  • Sini
   27.11.2014 at 21:10

   Oi, se onkin kiva! Peukut pystyyn hyville voitoille!

 • Imdina
  28.11.2014 at 16:20

  Viime vuonna mulla oli Partyliten joulukalenteri, siitä tuli eri tuoksuisia tuoksukynttilöitä (tuikkuja). Tykkäsin. Tänä vuonna en ole hankkinut sitä, kun en käynyt kutsuilla.

Lue lisää