TREACLE MOON

Onko Treacle moon teille tuttu merkki? Kyseessä on siis ihana kosmetiikkasarja, josta löytyy hurmaavan tuoksuisia suihkusaippuoita ja vartalovoiteita. Merkkiä ei taida kovin monesta paikkaa täältä kotimaasta löytyä, mutta esimerkiksi Lasten Vaatekaappi nettikaupassa on näitä tosi hyvä valikoima!

Lasten Vaatekaapista lähetettiin meille testattavaksi eri tuoksuista Treacle moonin tuotteita ja olemme näitä nyt käyttäneet noin kuukauden verran. Itse tykkään tuoksusaippuoista kovasti ja nämä ovat vähän samantyylisiä kuin esimerkiksi body shopin tuotteet.

idtreacle

Pakkauspullot ovat itsessään jo kivan näköisiä ja näitä pitää mielellään esillä kylpyhuoneessa. Tuoksut ovat juuri niin herkullisia kuin mitä purkeista voisi päätellä ja vaikea on valita vain yhtä suosikkia. Näitä saippuoita voi käyttää myös kylpygeelinä, harmi kun ei meillä vain sitä kylpyammetta löydy!

Ja mitkäs sitten osoittautuivat meidän suosikeiksi? Eevi valitsi (ehkä eniten värin vuoksi) lilan mantelin. Aatun mielestä paras oli vanilja, koska se tuoksui hänen mielestään jäätelöltä. Omat suosikkini olivat karkkimainen mansikka ja sitten raikas inkivääri. Näitä ajattelin tilata myös joululahjaksi muutamia, kiva lahjaidea esimerkiksi hoitotädeille tai vaikkapa lasten kummeille. Mikäli te haluatte myös näitä testailla, saatte nyt ilmaisen postituksen Lasten Vaatekaappi nettikaupan kaikkiin tilauksiin koodilla ”pikkujoulu”

Kannattaa kurkata samalla myös muut kaupan tuotteet, osa tuotteista nyt alennuksessa. Treacle moonin tuotteet pääset näkemään tästä. Alennuskoodi syötetään ostoskorissa kohtaan ”AKTIVOI KAMPANJAKOODI TÄSTÄ”.

Onko joillain jo kokemuksia näistä? Mikä on sinun suosikkisi?

 • Riikka
  10.11.2014 at 20:22

  Hei, päätin kommentoida, kun huomasin, ettei näissä tuotteissa ole niitä myyvän kaupan sivuilla kerrottu, mitä ne pitää sisällään. Näitä ei ehdottomasti kannata laittaa suuhun, vaikka ne tosi hyviltä tuoksuisikin, sillä esim. tuossa "Ginger Morningissa" on sellaisia ainesosia (lueteltu alla), erityisesti lukuisia säilöntäaineita, joita en henkilökohtaisesti sivelisi omalle iholleni, saati lapsille.

  Esim. Methylchloroisothiazolinone on säilöntäaine, jota alettiin käyttää kosmetiikassa 1970-luvun puolivälissä. Se aiheutti herkistymistä lukuisilla kuluttajilla, mikä johti siihen, että se kiellettiin muista kuin poishuuhdottavista tuotteista. Kuluttajavirasto toteaa tästä, että "Voi aiheuttaa ihoärsytystä. Yleinen allergeeni."

  INCI:
  Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Citral, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, Xanthan Gum, Styrene/Acrylates Copolymer, Polyquatemium-7, Denatonium Benzoate, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Methylparaben, Propylparaben, CI 47005 (Yellow10), CI 42090 (Blue 1)

  • Sini
   12.11.2014 at 10:42

   Kiitos kommentistasi! Itse en ole oikein perehtynyt näihin kemikaaliasioihin. Pitäisi kyllä enemmän ottaa selvää mitä mikäkin nimi ja koodi tarkoittaa!

Lue lisää