VIIKONLOPUN PARHAAT ALEVINKIT!

Moi!
Pikainen perjantaipäivitys tänne blogin puolelle näiden alevinkkien myötä. Viikonlopun ajan löytyy useammasta kaupasta hyviä tarjouksia niin sisustuksen kuin muodinkin osalta. Kurkatkaa josko näistä olisi joku hyödyllinen vinkki teillekin!

Marimuksussa on viikonlopun ajan kaikki marimekon tasaraita-ja pallotekstiilit -20% alennuksessa. Alennus näkyy automaattisesti sivuilla ja koskee kaikkia edellamainittujen kuosien tekstiilejä (vaatteet, pyyhkeet yms..)

Meillä tasaraitaa löytyy useassa värissä vähän jokaiselta ja laatuun olemme olleet tosi tyytyväisiä! Punaiset pallokuosin paidat ja tunikat taas ovat kivat vaikkapa joulunaikaan. Esimerkiksi kuvan mustavalkoinen kaste-mekko löytyy täältä ja punavalkoinen Petja-tunika täältä.

Stockmannilta kanta-asiakkaat saavat -20% alennuksella kaikki lasten lelut, jalkineet ja vaatteet. Alennus näkyy automaattisesti kassalla kun olet kirjautuneena sisään omilla tunnuksillasi. Leluista aiakin esimerkiksi Legon tuotteita löytyy hyvin! Kaikki lasten aletuotteet näet täältä.

Finnish Design Shopilla on meneillään parikin kivaa kampanjaa ja sisustuksen ystävien kannattaakin keskittää ostokset tänne, sillä saat jokaista käyttämääsi 100 euroa kohti 20 euroa Finnish Design Shopin
lahjakorttina. Jos ostat esimerkiksi 500 eurolla, saat 100 €
lahjakortin. Juuri eilen avattiin myös Finnish Design Shopin ihana joulukauppa, joka löytyy täältä. Lisäksi valaisinpuolella on hyvä tarjous Poulsenin AJ-lattiavalaisimelle, tarjous löytyy täältä. Kyseinen valaisin taitaakin olla meidän perheen yhteinen joululahja, siitä on iloa varmasti moneksi vuodeksi! Ai niin ja tuostahan saa lahjakortteina myös kivan summan takaisin!

idkuva

Booztilla on ollut meneillään Brand Days, mutta nyt noiden tarjousten lisäksi -30% alesta löytyy kaikki Vilan, Vero Modan, Espritin, Jack&Jonesin ja Selected Hommen tuotteet. Tämä tarjous on voimassa vain viikonlopun ajan. Vilalla ja Vero Modalla on aikankin monia ihania takkeja ja hyvä valikoima siistimpiä vaatteita esimerkiksi pikkujouluihin. Naisten tuotteet täältä, miesten täältä ja lasten aletuotteet täältä.

Nyt toivottelen oikein mukavaa viikonloppua kaikille!
* Postaus sisältää mainoslinkkejä
  • Hanna
    21.11.2014 at 19:56

    Kiitos vinkeistä, nyt tasaraitaa pukinkonttiin! Ihanaista viikonloppua!

Lue lisää