DOGGIE BAG

Tämä söpö koiralaukku löytyi Tallinnan Zarasta. Kuvat jo muutaman kuukauden takaa, unohtuivat tuonne tietokoneen syövereihin. Näitä söpöjä eläinlaukkuja oli muistaakseni saatavilla muissakin hahmoissa.

Me vietetään täällä Aatun kanssa vapaapäivää ja iltapäivällä saadaan ihana kummipoika meille kylään. Joulukuu tuntuu olevan menoja ja tapahtumia täynnä ja tuntuu hullulta, että jouluun on enää pari viikkoa. Onneksi ennen joulua itsellä oli vähän pidemmät vapaat, joten ehtii hyvin tehdä rauhassa jouluvalmistelut ja sitten saa vain olla.

Nyt palailen siivousurakan pariin, tässä tosiaan muutama kuva tuosta koiralaukusta!

Mini Rodini // Molo kids // Zara // UGG

  • Anonyymi
    10.12.2014 at 09:23

    Onpas kiva laukku :)! Ja tosiaan, ihan hullua, että aattoon on enää kaksi viikkoa!

  • Sanna- Snow white dreams
    11.12.2014 at 08:38

    Voi miten suloinen lukku! ihana! 🙂

Lue lisää