KAUNEIMMAT KYNTTILÄT JA YLÄKERRAN AULAA

Sain tässä joulun alla Balmuirilta ihanan paketin, joka sisälsi ehkä yhdet maailman kauneimmat kynttilät sekä mm. mielettömän pehmeän cashmere torkkupeiton! Meiltä löytyy merkin tuotteita jo aikaisemman yhteistyön merkeissä mm. hetki sitten makuuhuoneessa nähty päiväpeitto sekä pellavaiset petivaatteet ja olen ollut todella tyytyväinen näihin kumpaankin.

Balmuir on vuonna 2007 perustettu kotimainen brändi, joka valmistaa mm. petivaatteita, käsintehtyjä kynttilöitä, nahkaisia sisustustuotteita sekä ihania asusteita. Itselläni on käytössä merkin uskomattoman pehmeä Helsinki-huivi sekä saman sarjan pipo ja voin suositella niitä kyllä kaikille. Balmuir käyttä tuotteissaan vain laadukkaimpia materiaaleja ja sen kyllä todella huomaa. Tuotteissa on mietitty kaikki loppuun saakka ja työnjälki on huolellista. Nämä kestävät varmasti hyvänä vuosia!

Kynttilät ovat kyllä niin kauniita, että näitä ei meinaa raaskia polttaa ollenkaan! Sohvapöytänä yläkerrassa meillä on nyt tuo kuvissa näkyvä Balmuirin nahkainen suuri arkku mustana. Näitä löytyy Balmuirin valikoimista useammassa koossa ja värissä ja tämä iso kätkee sisäänsä hyvin esimerkiksi ylimääräiset tyynyt tai vaikkapa sisustuslehdet, jotka haluaa säilöä.

Huomaatteko muutes, että liitutaulu on vihdoin valmis! Maalailin sitä eilen ja nyt se odottaa vielä lopullista kuivumista ennen kuin lapset pääsevät siihen käsiksi! Taustalla näkyy myös Balmuirin nahkareunuksinen lyhty, jota löytyy verkkokaupasta useammasta koosta.

Tuo meidän cashmere peitto on värissä sand ja se on mielestäni tosi nätti sävy. Näitä löytyy myös mm. mustana, valkoisena ja harmaanakin. Mikäli tykästyitte kuvissa nähtyihin tuotteisiin niin muistakaahan, että koodilla BALMUIR saa edelleen verkkokaupasta -20% alennuksen!

Minulla alkoikin tänään pidemmät vapaat ja aion koittaa lomailla täältä blogin puoleltakin. Jos siis en ennen joulua enää postaile niin haluan toivottaa teille kaikille lukijoilleni oikein rentouttavaa joulunaikaa ja kiitos kun käytte täällä vierailemassa ja jättämässä kommentteja! Ne merkitsevät minulle todella paljon!

 Ps. zalandossa alkoi muutes juuri premium merkkien ale!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Balmuirin kanssa

 • Ebbe
  20.12.2014 at 05:42

  Rentouttavaa joulun aikaa sinulle ja teidän koko perheelle !

 • Viivi / Valkoinen Soihtu
  20.12.2014 at 10:13

  Ihania juttuja! Nuo kynttilät on mahtavat! Kaunista joulunaikaa koko teidän perheelle<3

 • Anonyymi
  20.12.2014 at 20:37

  Kiitos blogistasi. Katson joka päivä! Mukavaa joulua teille kaikille! T.Helmin ja Masan äiti

Lue lisää