KUUSIKOSSA MAKKARISSA

Ostin nuo marimekon kuusikossa-kuosin petivaatteet vuosi sitten alennusmyynneistä ja unohdin niiden olemassaolon kokonaan. Nyt komeron siivouksessa paketit tulivat vastaan ja pitikin heti ottaa nämä jouluiset pussilakanat käyttöön.

Kuvissa näkyy myös tuo vanerinen levy, josta pitäisi tulla liitutaulu lapsille. Yllättäen maalausprojekti on vähän venähtänyt ja olin jo sitä yksi päivä maalaamassa, mutta huomasin ettei minulla ollutkaan sopivaa telaa. Yksi asia johti toiseen ja lopulta huomasin suunnittelevani vanerista sängynpäätyä meidän makkariin 😀

Halusin nähdä miten tuo vaneri tuonne huoneeseen sopisi ja kokeilin tuota talotaulua tuonne sängyn taakse. Se on kyllä kooltaan liian kapea ja liitutaulu siitä olisi edelleen tulossa, mutta päädyin siihen, että tilaan vähän vaneria sängynpäätytarvikkeitakin varten. Päädystä ei tosin tule talonmuotoista vaan ihan suorakaide, katsotaan millaisella aikataululla se saadaan valmiiksi 😉

Nämä Therese Sennerholtin kortit ovat edelleen kehyksiä vailla, joulun jälkeen täytyy kyllä koittaa saada kaikki keskeneräiset projektit valmiiksi! Mitäs muutes tykkäätte vanerista meidän makkarissa?

Ai juu, tänään alkoi muute Booztilla VIP sale eli tuolta pääsee ennakkoon shoppailemaan aletuotteita. Huomenna ale on avoinna kaikille. Vip aleen pääset tästä ja tuohon Designer merkkialeen tästä.

*Sisältää mainoslinkin

 • Jenni / 2 x ILO
  16.12.2014 at 09:15

  Vaneri sopii kyllä teidän makkariin ehdottomasti! 🙂 Ainakin noin mustavalkoisten lakanoiden kanssa 😉

  • Sini
   16.12.2014 at 14:41

   Kiitos! Ja tosiaan, mustavalkoisen kanssa erityisesti puu näyttää kivalta!

 • Retromoderni
  16.12.2014 at 10:30

  niin nättiä ja simppeliä.

  • Sini
   16.12.2014 at 14:41

   Kiitos <3

 • anna
  16.12.2014 at 13:24

  sopii tosi hyvin!

  • Sini
   16.12.2014 at 14:41

   Mäkin tykkään!

 • Nina / Matkalla äitiyteen
  16.12.2014 at 13:34

  Olen ihastellut teidän kotia ja ihana huomata että joku muukin tykkää yhtä paljon vanerista 🙂 itse kans haaveilen vanerista sängynpäädyksi ja kirjoittelinkin siitä jo aikaisemmin blogissa. Minkä paksuista vaneria ajattelit käyttää sängynpäätyyn?

  http://matkalla-aitiyteen.blogspot.fi/2014/11/uudistettu-valoisa-makuuhuone.html

  • Sini
   16.12.2014 at 14:45

   Kiitos! Vaneri on kyllä kaunista, meillä on siitä tehty ruokapöytäkin. Kävinkin kurkkaamassa suunnitelmaasi, tosi hyvältä näyttää! Ajattelin, että olisin tehnyt vanerista sellaisen kotelon sängyn päähän, jolloin siihen tulisi myös vähän laskutasoa. Saas nyt nähdä kuinka se onnistuu kun en haluaisi naulanjälkiä siihen vaneriin. Toinen vaihtoehto on laittaa tosiaan tuollainen pelkkä levy, varmaan suunnilleen samanpaksuinen kuin tuo meidän talonmallinenkin. Se on 0,8cm paksu. Sekin on jo tosi painava, että jos meinaa kovin korkeaa päätyä niin levy täytyy varmaan kiinnittää seinään jotenkin.

  • Nina / Matkalla äitiyteen
   17.12.2014 at 08:23

   Joo mä kanssa tein viime keväänä meille vanerista ruokapöydän, siitä tää hullaantuminen alkoikin 🙂 Kunhan päästään muuttamaan uuteen kotiin ja ostettua sinne sänky (nyt nukutaan pelkällä patjalla), niin tietää sitten vähän minkä korkusen hankkii, haluisin että se tulis leveydeltäänkin vähän sängyn yli. Noh, teidän toteutuksen kuvia odotellessa! 😉

  • Sini
   17.12.2014 at 18:39

   Koitan saada kuvia tännekin sitten!

 • Heini / Koti seitseman
  16.12.2014 at 21:09

  Kauniilta näyttää! Mulla odottaa varastossa ikivanha peiliovi, josta olen suunnitellut sängynpäätyä. Ajattelin maalata sen mustaksi, mutta vois näyttää kivalta puupintaisenakin.

  • Sini
   17.12.2014 at 18:39

   Oi, vanha ovi sängynpäätynä kuulostaa ihanalta!

 • Anonyymi
  17.12.2014 at 09:02

  Hei! Mistä teidän hieno päiväpeitto on…? Balmuirilla en mustaa ole nähnyt..?

  • Sini
   17.12.2014 at 18:40

   Moi! se on Balmuirin. Kyseessä on tosi tummanharmaa ja toinen puoli on vaaleanharmaa!

Lue lisää