LAHJAT PEITTYY KÄÄRÖIHIN…

Nyt alkaa olla kaikki lahjat paketoituna, pari hankintaa on kummilapsille vielä tosin tekemättä. Instassa olen ihaillut mitä kauniimpia paketteja ja ihan huikeita paketointi-ideoita, itse en vain mikään virtuoosi ole tässä hommassa ja aika pelkistetyllä kaavalla mennään.

Eipä auttanut nämä kivat lahjapaperitkaan, ihan yhtä tylsää hommaa tuo paketointi oli mielestäni tänäkin vuonna 😀 Paketointitarvikkeet löytyikin aikaisemmin jo Oi paketti-kaupasta ja Ikeasta nappasin lisäksi noita numerokortteja sekä ruskeaa paperia ja paperinarua.

Jokos siellä on lahjat saatu kääröihin? Loppuun vielä viikonlopun alevinkit, nämä ennättävät juuri vielä pukinonttiinkin!

Viimeksi vinkkasin Lekmerin reiman -50% alesta ja se oli ennättänyt mennä joiltain ohitse. Nyt viikonloppuna siellä on kaikki lastenvaatteet ja kengät -30-50% alessa ja nuo Reimat olivat lähes kaikki puoleen hintaan taas! Kengistä hyvällä alella löytyy esim niken tennareita, consseja ja talvikenkiä. Ticketin vaatteet olivat kaikki -30% alessa. Lisäksi -30-50% tarjouksessa on tänään kaikki Monster High ja Barbie tuotteet  sekä Elodie Detailsin tuotteet -25% alessa.

Kurkatkaa tarjoukset täältä.

Stockmannilla taas on nyt kaikki miesten vaatteet ja jalkineet, lastenvaatteet ja lelut, miesten urheilutekstiilit sekä viihde-elektroniikka ja kodinkoneet -20%. Nuo aletuotteet löytyvät täältä.

Mukavaa viikonloppua!

Postaus sisältää mainoslinkkejä

  • Satu/Willa Fox
    12.12.2014 at 20:42

    Kauniita paketteja! <3 Kiitos muuten siitä vinkistä, että Lekmerissä oli sen yhden päivän kaikki reimat -50%. Täältä lähti tilaukseen Sagalle uusi takki ensi talveksi. 🙂

Lue lisää