PARTY PARTY

Eilen juhlimme lasten serkuun ristiäisiä ja pieni prinsessa sai nimekseen Neea. Tässä muutamia kuvia lasten juhlavaatteista, Eevillä päällä Eliane et Lena tyllihame ja pompin neuletakki ja Aatun juhla-asu kokonaan Lindexilta.

Loppuvaiheesta meno yltyi jo melkoiseksi 🙂 Alla vielä kaikki serkukset samassa kuvassa. 

Vinkkinä muutes, että tänään on babyshopin joulukalenterissa alekoodi, jolla saa -30% lisäalennuksen kaikista aletuotteista. Alen saa koodilla: 21, voimassa vain tämän päivän ajan! Kauppaan pääset tästä.

 • Anonyymi
  21.12.2014 at 11:07

  Hei.
  Oletko huomannut, että blogisi sisällöstä ainakin 80 prosenttia koostuu mainonnasta? Lähes jokaisessa postauksessa esittelet jotakin tuotetta ja tarjoat johonkin nettiputiikkiin linkkiä. Onko blogisi tarkoitus ainoastaan mainostaa ja saada ihmisiä ostamaan lisää tavaraa? Postauksistasi ei jää juuri muuta mielikuvaa.
  Kirsikka

 • Anonyymi
  21.12.2014 at 16:40

  Blogimaailmassahan kaikki on mahdollista, toisin kuin esimerkiksi journalismissa, jossa tällainen tekstimainonta ei tulisi kysymykseenkään.
  Ja jokainen bloggaaja tekee tietekin sellaisen blogin kuin tasan tarkkaan itse haluaa.

 • Anonyymi
  21.12.2014 at 20:46

  serkukset näyttävät ihan samalta! 😀
  /kippuralla

 • titti
  25.12.2014 at 19:40

  Onpas eevi ja pallo mekkoinen tyttö samannäköiset 🙂 ihana yhteiskuva 🙂

Lue lisää