SUOMEN KUNNIAKSI

Itsenäisyyspäivänä meillä on tapana syödä vähän paremmin ja Suomen merkkipäivän kunniaksi laitoin pöytään myös tuon uuden marimekon siirtolapuutarha pöytäliinankin. Noita marimekon siirtolapuutarha-sarjan astioita meille on kertynyt jo ihan kivasti, viimeisimpänä hankintana tuo kuvissa näkyvä kannu joka löytyi -30% alesta marimuksusta.

En ole koskaan tykännyt violetista tai lilasta, mutta jostain kumman syystä ihastuin tähän uuteen siirtolapuutarha väritykseen samantien. Mitäs te tykkäätte?

Linnanjuhlia tuli myös seurattua sivusilmällä ja Eevin kanssa samalla suunnittelimme molemmat omat asumme linnanjuhliin. Eevi kuulemma saa isona sinne kutsun, koska on kuuluisa balettitanssija! Itsenäisyyspäivän päätteeksi pelasimme lautapelejä porukalla, tällä hetkellä lasten suosikki on kimble ja korttipeleistä Uno sekö Skip-Bo. Mitenkäs teidän itsenäisyyspäivä sujui?

  • Kaisa
    10.12.2014 at 11:25

    Oi, onpa kaunista teillä! Tykkään tuosta kankaan väristä, varsinkin näin joulun alla jotenkin kivat sävyt. terkuin uusi jäsen Kaisa 🙂 Käyhän kurkkaamassa myös suht.tuoretta sisustusblogiani. http://villamurunen.blogspot.com

Lue lisää