AURINKOO

Niitä aurinkoisia päiviä on täällä ainakin kovasti kaivattu, mutta luottavaisin mielin ollaan, että niitäkin on vielä tänä keväänä luvassa. Talvella on myös tosi tärkeä suojata silmät haitallisista UV-säteiltä ja Sunglasses shop lähettikin minulle ja Aatulle tosi mageet aurinkolasit testiin keväthangille.  Lisäksi sain alekoodin jaettavaksi teidän lukijoiden kesken, joten kurkatkaa se postauksen lopusta!

Sunglasses shop myy siis monen merkkisiä aurinkolaseja aina huippu brändeistä lähtien ja kaupassa on tällä hetkellä meneillään tosi hyvä talviale. Normaalisikin hinnat ovat tuolla paljon edullisemmat kuin muualla ja lisäksi tuotteille on ilmainen toimitus ja 365 päivän palautusoikeus!

Sain itse nämä kauniit Ralph Laurenin lasit. Ruskeat näyttivät olevan tällä hetkellä loppu, mutta esimerkiksi mustia ja muun värisiä löytyy tuolta hintaan 69 euroa. Näissä malli on kauniin naisellinen ja mukavaa vaihtelua minun unisex Ray-Ban laseilleni.

Aatun pikku Ray-Banit ovat ehkä cooleimmat ikinä! Olen aina ajatellut, että merkin lastenlasit maksaisivat ihan älyttömän paljon, mutta nämä junior malliset maksavat tuolla 35 euroa ja sitten isompien vastaavat reilun 50 euroa. Nämä sopivat kivasti myös Eevillekin ja tekisi mieli hankkia hänellekin tälläiset kesäksi. Eeville sopi vielä myös tämä junior koko hyvin eli ovat aika pitkäikäiset.

Näitä suosittuja babiators laseja löytyy myös tuolta ja meillä olikin tälläiset käytössä mm. viime kesänä. Suomessa hinnat taitavat olla reilun 30 euroa ja tuolla ne näyttivät olevan 22 euroa, hieman säästöä siis siinäkin. Näitä voin lämpimästi suositella, ovat olleet hyvät ja kestävät ainakin meidän lasten käytössä. Kaikki lasten aurinkolasit löytyy täältä.

Kokosin tähän kollaasin noista aikuisten alelaseista ja tässä on vain murto-osa siitä mitä tuolta löytyy. Näissä aleprossan on kaikissa vähintään -50% ja esimerkiksi nro 6 Fendin lasien ovh on 225 euroa ja nyt ne ovat alessa 63 euroa!Kollaasissa myös Ray-Banin klassikkolaseja, jotka normaalihintaisia, mutta edullisempia kuitenkin kuin mitä muualla. Kaikki alelasit löytyy täältä.
Lisäksi koodilla: sgswelcome saatte vielä -10% alennuksen hinnoista.

1 // 2. // 3 // 4// 5.// 6.// 7-9.// 
// 11.// 12. // 13.// 14.// 15.// 16.// 17.// 18.// 19.
 • Anniina V
  26.1.2015 at 08:30

  Tosi makee tuo Aatun Rayban-kuva! Oli pakko heti sen Instagramissa nähtyä tulla katsomaan mistä on kyse. Junior-Raybanit lähti saman tien tilaukseen omalle pojalle. Täytyy alkaa harjoittelemaan niiden käyttöä jo nyt talvella niin ehkä sitten kesällä saisivat olla päässä. Viime kesänä 2 v ei meinaan suostunut käyttämään mitään laseja.

  • Sini
   26.1.2015 at 15:03

   Nuo pikku reiskat oli kyllä niin hienot! Tovotaan, että pikkumieskin tykkää! 🙂

 • RiinaSusanne
  26.1.2015 at 14:31

  Onko nuo babiatorsit molemmilla tuota isompaa kokoa? Mietin vaan, että kumpaakohan kokoa tilaisin tällä hetkellä 2,5 vuotiaalle…

  • Sini
   26.1.2015 at 15:04

   Noissa kuvissa molemmilla on ne 3-7v kokoiset. Aatu oli viime kesänä sen tasan 3v ja hänellä oli ne pienemmätkin toisina laseina käytössä. Eli molemmat olivat sopivia, mutta tietysti nuo isommat menevät nyt sitten pidempään.

 • Sara // Housefive
  26.1.2015 at 16:58

  No kylläpä sopivat nuo sinun omat hienosti! Tykkään kovasti 🙂 Ja Aatu on niin cool <3

  • Sini
   26.1.2015 at 20:12

   Kiitos! Vähän jännitin mitenhän istuu, mutta olin tosi positiivisesti yllättynyt! Ja noi Aatun omat on niin <3

 • Jenni
  26.1.2015 at 20:11

  Kiinnostaisi myös nuo junior raybanit. Osaatko sanoa yhtään meniskö noi vielä kohta 7v täyttävälle pojalle?
  Ja siis kun toimitus oli ilmainen niin tuleekohan tuohon vielä jotain verokuluja päälle?

  • Sini
   26.1.2015 at 20:25

   Moi! Multa facessakin kysyttiin, että miten nämä sopisi isommalle ja nappasin äkkiä laseista kuvan Eevin päässä, joka on siis nyt n 6,5-vuotias. Latasin sen instaan ja voit kurkata täältä miltä näyttää http://instagram.com/p/yVJMnZsxFU/?modal=true&ref=badge

   Mun mielestä sopii hyvin vielä Eevillekin ja ajattelin hänellekin nuo lasit kesäksi tilata. Mitään lisäkuluja ei tule päälle eli pelkkä lasien hinta ja postaritkin ovat ilmaiset. Muista tuo alekoodi vielä niin saat vähän alea jos päätät tilata!

Lue lisää