BOBO CHOSES SOVITTELUA

Bobo Chosesin kesävaatetilaus saapui Babyshopista loppuviikosta ja kokeiltiin tuossa kuinka kokoarviot osuivat oikeaan. Eevillä on kaikki kokoa 6-7 ja hänellä pituutta on vajaa 115cm. Aatulla taas koko 4-5 kaikista ja hänellä pituutta arviolta 97cm. Eeville meni kyllä myös koon 4-5 shortsit ja caprihousut eli ne ovat aika reilua kokoa, tosin kiristysnauhat löytyvät vyötäröltä.

Bobo Chosesin uutuudet voit kurkata täältä.

Mitäs tykkäätte?

Ps. stylepitilla on nyt kaikki molo kidsin viime talven ulkovaatteet -50% ja huutikseen lisätty vähän kesävaatetta. Hinnat osta heti hintoja, mutta sivuilla on mahdollisuus myös tarjota tuotteista.

* Postaus sisältää mainoslinkin

 • Anonyymi
  19.1.2015 at 21:39

  Mä en ihan hirveästi näille lämpene, vesimelonit on ihan kivoja. Laatu myös vähän mietityttää kun hintaakin noilla on ihan kiitettävästi ja oon kuullut että laatu vähän vaihtelee. Tuli muuten mieleen että miten te ehditte käyttää kaikkia teidän lastenvaatteita:)? Säästätkö mitään esim.edelliseltä vuodelta? Meidän lapsille, nyt kun ovat jo vähän isompia, on mennyt jopa 3 kesää jotkut t-paidat ja mekot niin että alkaa melkein kyllästyttää mutta en vaan osaa pistää pois vielä hyvin mahtuvia vaatteita. Kivaa kevään odotusta teille!

  T: Heidi

  • Sini
   24.1.2015 at 14:00

   Kyllä mä säästän Eeviltä Aatulle sellaiset unisexjutut, mutta aika vähän niitä loppupeleissä on. Molemmille menee joitain viime kesän vaatteita myös ja ne olen säästänyt.

Lue lisää