DANIEL WELLINGTON CLASSIC SHEFFIELD LADY

Olen ihaillut Daniel Wellingtonin klassisen kauniita kelloja jo pidemmän aikaa ja ilokseni pääsin blogiyhteistyön kautta testaamaan yhtä tällaista kaunokaista. Olen tykännyt aina suurista kelloista ja valitsin itselleni tämän Classic Sheffield lady mallin mustalla rannekkeella ja ruusukultaisilla metalliosilla. Samaa löytyi myös hopeisena, mikä oli kaunis sekin. Sirompien kellojen ystäville löytyy valikoimista myös pienempiä kelloja ja nahkavaihtoehtoina on mm. kaunis konjakinruskea sekä tummanruskea.
Hauskaa näissä kelloissa on se, että näihin voi ostaa erillisiä irtoremmejä, joista kankaiset maksavat esimerkiksi 25 euroa. Ajattelin kesäksi hommata tähän kelloon tämän seilorihenkisen rannekkeen, jolloin se sopii hyvin sinivalkoisten vaatteiden kanssa pidettäväksi.

Tykkään näissä kelloissa siitä, että niissä ei ole mitään ylimääräistä ja sen vuoksi ne ovatkin niin kaunitaa ja aina muodissa. Kello on ollut käytössäni nyt reilun kuukauden ja olen tykännyt siitä kovasti, voin siis lämpimästi suositella muillekin. Kellovalikoimaan pääset tutustumaan tästä ja koodi: DW7 antaa 7% alennuksen tilauksen loppusummasta.

Tässä vielä tämän hetken suosituimpia malleja DW:n valikoimista.
 • paula sofia
  19.1.2015 at 07:57

  niin upea kello!! klassisen kaunis<3

  • Sini
   24.1.2015 at 13:59

   tämä on kyllä ihan täydellinen!

 • Elisabete
  19.1.2015 at 10:28

  Itseltäni löytyy myös samainen kello, ja nimenomaan klassisuus sekä moni ilmeisyys ihastutti heti. 🙂

  • Sini
   24.1.2015 at 13:59

   Sama, pysyy aina muodossa!

Lue lisää