MOLO KIDS SS15

Molo Kidsin kevätvaatteet ovat ihan kohta kaupoissa ja tässäpä vähän esimakua siitä mitä on tulossa! Tänä keväänä välikausitakeissa on myös tuollainen printtikuosi (kettu tms.) ja se sopiikin tosi kivasti noiden mustien haven housujen kanssa yhteen. Haalareita tulee ainakin musta ja tuo lila/viininpunainen. Takkien muut värit sitten musta, sininen, lila, rainbow ja girly rainbow.

Softshell takeistakin löytyy tänä keväänä printtikuosia ja niissä on tuollainen tytöille sopiva kukkakuosi. Väri tosin on vähän arka ulkoleikkeihin, mutta haalarina toimii ainakin pienemmillä vaunukäytössä. Fleecetakeista uutuutena on tuo seeprakuosi, itse tykkäsin kovasti noista harmaista taskuversioista myös.

Sisävaatteissa on mielestäni ihan kivat printit ja niistä suosikkeja on tuo turkoosi kissakuosi. Noita printtejä tulee niin mekkoina, paitoina bodeina kuin kokohaalareinakin, mutta poimin tähän vain muutamia. Uikkaripuolelta löytyy tosi paljon vaihtoehtoja aina mustavalkoisista asuista värikkäisiin bikineihin. Yleensähän mololle näitä kesävaatteita tulee useammassa erässä, joten varmaan vielä paljon kivaa on tulossa myöhemminkin!

Mitäs sanotte?

Ps. Kurkatkaa myös toinen postaus ja sieltä superhyvä alevinkki Liu-Jo:n farkkuihin!

 • Pinja
  6.1.2015 at 19:46

  Toi softshell ois ihana! Harmi tosiaan kun ei toi väri oikein… Pitäis olla vauva tota varten. 😀

  • Sini
   8.1.2015 at 20:48

   niinpä!

 • Meeri / Murulit
  6.1.2015 at 20:38

  Voi itku, ei näistäkään nyt nuo takit oikein iskenyt, jäädään siis odottelemaan vielä Po.pin mallistoa ulkovaatteiden osalta. Sisävaatteet on kyllä jälleen tosi ihanan kuosisia, niistä varmasti tulee jotain hankittua taas tytöille. 🙂

  • Sini
   8.1.2015 at 20:49

   Mä tykkäsin tuosta mustasta, kettutakista ja viininpunaisesta. Joku räväkkä pinkki tai turkoosi olis kyllä ollut kiva!

 • Rea/Mamin aarteet
  6.1.2015 at 21:51

  Ihania shortseja ! Milloin noi Vk jutut tulee , infootko sitten 😉

  • Sini
   8.1.2015 at 20:50

   Nyt ne on kaupoissa!

 • Jeriika
  6.1.2015 at 21:57

  Vaatteet tulevat tosiaan useammassa erässä tänäkin keväänä ja erilaisia vaihtoehtoja on tosi paljon. Livenä osa on paljon kivempia kuin kuvissa, kun kuviin ne värit eivät vain tule oikeanlaisina yleensä. Jeriikaan nämä ovat tulossa tällä viikolla, ehkäpä jo keskiviikkona näitä pääsen laittamaan esiin.

  • Sini
   8.1.2015 at 20:50

   Joo, livenä varmasti monet kuosit näyttää paljon paremmalta. Monta ihanaa kyllä löysin jo nyt!

 • j.m
  8.1.2015 at 06:01

  Ei kyllä iskenyt yhtään tuo(kaan) mallisto! Miksi pitää vuodesta toiseen olla nuo samat rainbowt? Sit tuo luumu on tosi tunkkainen, ja kukkakuosi ihan hirvee! Ehkä tuo seeprafleece on ainoa mitä voisi harkita, paitsi ettei fleecelle ole tarvetta. Toivotaan ettei poppi petä 🙂

  • Sini
   8.1.2015 at 20:52

   Mä en tykännyt rainbowsta silloin kun se tuli aikanaan, mutta viime vuonna Aatulla oli se takkina ja oli ihan hauska! Seeprafleecestä tykkäsin mäkin!

 • Lastenpuoti Tenavalinna
  8.1.2015 at 08:48

  Haalarissa ja hopla takissa oleva musta ei ole aivan musta (melkein). Kuosin nimi on Onyx Black. Mustaa on tarjolla tänä keväänä haven housussa ja waits housussa.

  • Sini
   8.1.2015 at 20:52

   Kiitos tiedosta! Kuvan perusteella oletin olevan täysin musta!

 • Anonyymi
  8.1.2015 at 20:45

  Moi mitkä on sun omat suosikit tyttöjen/poikien ulkovaatteissa?

  • Sini
   8.1.2015 at 20:54

   Mustan haalarin ostaisin jos Aatun viime vuotinen ei enää mahtuisi. Sitten takeista tuo musta molemmille ja tykkäsin jotenkin tuosta kettukuosistakin! Mustan kanssa meillä on tykätty pitää värikkäitä asusteta niin sillä saa sitten kivasti vähän väriä ja vaihtelua.

 • Anonyymi
  11.1.2015 at 10:30

  Onko nyt tulossa siis tuo softshell takki denim kuosissa? En ole sitä onnistunut mistään nettikaupasta löytämään, mutta muita värejä kyllä. Ja sen niin haluaisin. 😊

Lue lisää