PARI KENKÄVINKKIÄ

Tein tuossa jonkin aika sitten hyviä kenkälöytöjä kevääseen ja ajattelin vinkata niistä täälläkin. Lekmerillä on nyt kaikki kengät -30-50% ja löysin sieltä puoleen hintaan molemmille mm. nuo mustat Niken air max tennarit. Puoleen hintaan näytti olevan aika paljon merkkikenkiä ja kun ovh noilla lastenkengilläkin tahtoo olla aika paljon, säästää noilla hinnoilla kyllä pitkän pennin! Lisäksi tuolla on paljon toppavaatteitakin -50% alella! Kenkäaleen pääset tästä ja lastenvaatealeen tästä.
EDIT: Koodilla 3iydLxg428 saa vielä 10% lisäalennuksen aletuotteista (ei lego)

 Mustat Gulliverin softshell tennarit Eeville
 Helposti puettavat Pumat Aatulle
 Ja nämä mustat air maxit molemmille..

Toinen hyvä vinkki jos tykkäätte Conversen kengistä. Niitä löytyy nimittäin puoleen hintaan Sportamore kaupasta täältä. Yksivärisiä löytyy useammassa sävyssä mm. valkoisena, sinisenä, mustana ja punaisena. Tuolla oli muitakin hyviä kenkätarjouksia esimerkiksi crocsin kumppareita 20 eurolla ja Niken tennareita edullisesti. Lisäksi kaupasta on ilmainen postitus.Helpoiten conssit löytää kirjoittamalla hakukenttään converse ja parhaat lastenkenkäalet löytää menemällä ”kengät” ja sieltä ”kaikki lastenkengät” ja valitsemalla näyttöjärjestykseksi ”hinta”

Instassa jo näistä kirjoittelinkin, mutta kävin eilen katselemassa näitä Molo kidsin kevätuutuuksia marimuksussa ja aika kivalta näytti! Molemmille ostin kevääksi soft shell takit ja niistä lisää vielä myöhemmin. Tuo kukkatakki oli oma suosikkini, mutta harmi kun isojen koossa ei ole huppua.

Meidän lasten pieniä vaatteita olisi tarkoitus urakoida huutikseen tässä parin illan aikana. Tulossa vähän sekalaisesti kaikkea mm. nämä yllä näkyvät jutut.
EDIT. Eka satsi lisätty ja ne löytyvät täältä. Lisää sitten huomenna kun ehdin taas valoisaan aikaan kuvailemaan.

Bobo Chosesin ystäville vielä vinkki, että tuotteet ovat saapuneet ja niitä löytyy ainakin täältä. Tosin aikalailla kokoja on jo huvennut 🙁

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 • emmi
  13.1.2015 at 10:22

  Mitä kokoa nuo ruskeat myyntiin menevät tähtisaapikkaat on? Ihanat!

  • Sini
   13.1.2015 at 10:29

   ne on kokoa 29. Jos koko natsaa ja olet kiinnostunut niin laita vaikka meiliä mulle. Ehdin vasta illalla lisäillä huutikseen ja voin toki myydä tästä suoraankin!

 • Anonyymi
  13.1.2015 at 10:53

  Minuakin kiinnostaa nuo saappaat:-) Paljonkohan on sisämitat? Onko reilut?Meillä kun jo joistain kengissä koko 30

  • Sini
   13.1.2015 at 12:07

   Sisämitta on n 20cm. Mun mielestä aika normaalikokoiset.

 • Meeri / Murulit
  13.1.2015 at 12:01

  Kiitti kenkävinkistä, tilasin Pinjalle tuolta Sportamoresta nuo seeprakuosiset Conssit ja keltaiset Crocsin kumpparit, molemmat juuri jääneet pieniksi, tennarit ja Crocsin kumpparit, toivottavasti 34-koko riittää Consseissa Pinjalle, Molon 34 tennarit meinaa on pienet, juuri eilen soviteltiin. 🙁

  • Sini
   13.1.2015 at 12:08

   Kiva, että vinkistä oli hyötyä! Tosi edullisesti noita kyllä saa nyt!

 • Suvi.V
  13.2.2015 at 22:19

  Hei. Mitkä ovat airmaxien koot ja mitkä ovat lasten jalkojen mitat? Kiitos jos kerkeät vastata 😃

  • Sini
   14.2.2015 at 20:35

   Moi! Aatun jalka on 16,5cm ja hänellä koko 29. Eevin jalka on 18cm ja hänellä koko 30. Toivottavasti tästä on apua!

Lue lisää