TREENIÄ, TREENIÄ JA PARI LUKUVINKKIÄ

Kerroinkin jo, että starttasin tammikuussa kuntokuurin ja ihan hyvin se onkin lähtenyt käyntiin! Kerron vielä tässä kuussa tarkemmin mistä lähdettiin, mitä olisi tarkoitus saavuttaa ja millä keinoin. Ruokavalioon tehtiin pieniä muutoksia ja turhat herkut on jäänyt pois. Ihan liian ankara ei kuitenkaan itselleen saa olla ja aion sallia itselleni yhden herkuttelupäivän viikossa.

Juoksemassa olen käynyt nyt paljon ja se on itseasiassa alkanut tuntumaan ihan mukavalta puuhalta entisen pakkopullan sijaan. Spotify ja YleX:n soittolista on aktiivisessa käytössä ja hyvän musan tahdissa lenkki meneekin aika huomaamatta. Iltaisin on treenin jälkeen hyvällä tavalla väsynyt ja unenlaatukin on parantunut huomattavasti.

Mites teillä muilla on sujunut?

Treenikärpäsen purtua ajattelin tutustua myös muutamaan kuntoilulehteen. Itseasiassa kummassakin lehdessä oli hyvä ja tarpeellinen tilaajalahja sekä edullinen tutustumistajous, joten pistin molemmat tilaukseen. Voin nyt vähän vertailla kumpi näistä vaikuttaa paremmalta ja löytyykö näistä hyviä vinkkejä. Alta löytyy kyseiset tarjoukset ja niihin pääsee joko klikkaamalla tuota baneria tai sitten tekstin perässä olevaa linkkiä.

FIT lehden synttäritarjouksena on 6 kuukauden lehdet hintaan 19,90 euroa ja kaupan päälle saa valita joko aarikan treenikassin (arvo 59e) tai pure mineral mineraalimeikkisetin (arvo 39,90e). Klikkaa tästä itsesi FIT-lehden erikoistarjoukseen.
 

KuntoPlus lehdeltä löytyy kolme eri tilaajalahjaa ja itselle mieluisin
oli tämä Kari Traan treeniasu (arvo n 79e). Noista merkin vaatteista
olen kuullut paljon kehuja ja keltainen toppi mustien housujen kanssa
näyttää tosi hyvältä. KuntoPlussan tarjouksena 3kk lehdet hintaan 16,90 ja Kari traan treeniasu. Kolme Kunto Plus -lehteä vain 16,90 – tilaa nyt! Kaupan päälle treeniasu. Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Toinen kuntoPlussan tarjous on sama 3kk lehdet hintaan 16,90 ja tilaajalahjaksi Active life tracker aktiivisuusranneke (arvo 92e). Nämä aktiivisuusrannekkeet taitavat olla todellinen hitti tällä hetkellä! 3 KUNTO PLUS -lehteä hintaan vain 16,90 euroa. Kaupan päälle saan Active Life Tracker.
 

Ja kolmannessa KuntoPlussan tarjouksessa tilaajalahjana on Craftin lämpökerrasto (arvo 79e). Itseltä pari lämpökerrastoa löytyy ja ne on kyllä käteviä esimerkiksi lasten kanssa ulkoillessa. 3 KUNTO PLUS -lehteä hintaan vain 16,90 euroa. Kaupan päälle saan Craft-lämpökerrasto.

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

 • Melina / Minishow
  9.1.2015 at 17:40

  Mulla alko uus vuos ja lupaukset aivan surkeesti!! Oon herkutellu kaksin käsin eli ihan entiseen tahtiin :). Otan tsempit heti raskauden jälkeen kun vaan pystyy!
  P.S. Olis taas hienoa jos viittit päivittää mun uuden blogiosoitteen sun sivubanneriin :))

  • Sini
   9.1.2015 at 21:24

   No hei, se on ihan sallittua raskaana! Tai niin mäkin ainakin tein 😀 Voi joo, mulla laahaa noi listat tuolla sivussa ihan jäjessä. On niin oi blogi muuttanut osoitetta, että pitäiskin käydä niitä läpi!

 • Laura, Lillalove
  9.1.2015 at 18:33

  Mä alotin hyvin, mutta herkuttelu otti jälleen vallan. Treenit tosin ei oo jääny mihinkään vaan edelleen jatkuu tehokkaasti 🙂

  • Sini
   9.1.2015 at 21:24

   No mut sithä se herkuttelukaan ei niin hirveen paha juttu oo 🙂 Ja kyllä mäkin oon vähän suklaaseen sortunut 😉

 • Hanna
  9.1.2015 at 20:40

  Oletko lukenut tuota fit lehteä aiemmin? Minkä tyylinen lehti on?

  • Sini
   9.1.2015 at 21:26

   Siitä mulla ei ole ollenkaan kokemusta, joten mielenkiinnolla odotan kun se nyt kohta sitten kolahtaa postilaatikkoon. Toivottavasti olisi hyvä! Onneksi tuo tarjous ei mikään älyttömän kallis ollut niin uskalsi näin sokkona pistää tilaukseen.

 • j.m
  10.1.2015 at 10:59

  Millaset juoksukengät sulla on nyt talvella? Nastalliset? Mulla juoksuharrastus jää aina talveksi kun en tykkää tuolla liukastella enkä nyt syksyllä raaskinut ostaa.

  • Sini
   10.1.2015 at 19:50

   Mulla on ihan tavalliset, mutta lumella ne kyllä pitää ihan hyvin. Pitäis satsata semmosiin nastallisiin, ehkä sit ens talvena jos tää innostus sinne asti kantaa 🙂

 • Saara Kallinen
  10.1.2015 at 19:35

  Juoksulenkit olis hyvä harrastus, mut missä sun lapset on silloin, kun oot lenkillä? En haluais lähteä lenkille illalla lasten nukkumaanmenon jälkeen, koska sitten jää omat unet lyhyeksi, kun eihän heti lenkin jälkeen saa unta/pysty nukahtamaan.

  • Sini
   10.1.2015 at 19:52

   Kotona ne on miehen kanssa 🙂 käyn yleensä heti kun mies tulee töistä niin on sit loppuilta yhteistä aikaa. Ja sit jos meen iltavuoroon niin lapset menee kuitenkin aamusta hoitoon ja ehdin siinä käydä ennen töihin menoa hyvin!

Lue lisää