VÄHÄN VÄLIKAUTTA

Kävin jokin aika sitten Marimuksussa vähän kuvailemassa noita Molo kidsin uusi välikausivaatteita. Ostin myös meille molemmille kevääksi merkin soft shell takit. Meillä ei olekaan koskaan noita soft shelleja ollut, joten mielelläni kuulisin teidän kokemuksia niistä.

Vedenpitä näissä ainakin on huippuluokkaa ja materiaali mukavan notkeaa. Aatulle otin koon 110 ja Eeville 122 ja vaikuttivat nappivalinnoilta sovituksen perusteella. Valitettavasti kuvissa vähän värit heittelevät, mutta nämä kaksi ensimmäistä ovat aikalailla luonnollisen sävyiset.

Tämä kukkahaalari on noussut mallistossa hitiksi ja se onkin jo molon varastolta myyty loppuun. Marimuksussa näitä oli ainakin jokin aika sitten vielä joka koossa, joten kannattaa kurkata täältä jos tällainen on ollut ostoslistalla!

Marimekolle on tullut myös ihania naistenvaate uutuuksia ja tästä siirtolapuutarhamekosta löytyykin muutama sovituskuva instan puolelta. Postailen tännekin isommat kuvat vielä jossain vaiheessa. Materiaali on ihanaa trikoota ja tätä löytyy väljemmässä mallissa ja sitten tavallisena mekkona ja vielä paitanakin. Uutuudet löytyvät täältä.

Ai niin ja Mini Rodinin ensimmäinen droppi julkaistiin hetki sitten. Ekan erän tuotteita löytyy hyvä valikoima ainkin Babyshopista. Kurkatkaa uutuudet täältä.

 • titti
  29.1.2015 at 12:34

  Meillä on ollut Molon softshelltakkeja käytössä isommalla. Ovat naftimpaa kuin kuoritakit. Viime vuonna oli just 102cm näihin aikoihin pituutta ja käytössä oli 110cm takki. Se jäi kuitenkin syksyyn aika naftiksi. Vuosia oon jemmannut sitä fleecellistä 116 ja se on nyt jo vähän liian sopiva, käyttöön kuitenkin otetaan. Itse enemmän fleecellisestä tykkäsin, koska lämmin, mutta tämä on ihan hyvä takki esim. po.pin wf-takin kanssa 🙂

 • Emmi / And something daily
  29.1.2015 at 19:12

  Oon ihan rakastunut noihin Pico -takkeihin!!

 • Anonyymi
  30.1.2015 at 08:54

  Pico takeilla hintaa 90,60 euroa baby shopissa!

  • Sini
   30.1.2015 at 09:18

   Ahaa, hintoja on siis muutettu. Eilen ne oli vielä 72 e tms

 • RIITTÄÄ KUN OOT TÄSSÄ
  30.1.2015 at 13:53

  Tykkäisin hurjasti noista Molon softshelltakeista, mutta meidän lapset ei viime vuonna aikanaan innostunut yhtään vinosta vetskarista… pöh. Täytyy panostaa siis molon sisävaatteisiin 🙂
  Terkut nyk. Riittää kun oot tässä -blogista, ent. Elämää Päivölänlaaksossa

Lue lisää