VUODEN EKA

 Niin se taas yksi vuosi vierähti! Viime vuonna tapahtui paljon ihania asoita ja myös suuria muutoksia.

Eevi aloitti eskarin ja yhtäkkiä hän tuntuikin jo niin isolta tytöltä. Vuoden alusta aloin tehdä täyttä työaikaa ja sanoin heipat kotiäitiydelle. Uusia harrastuksia, uusia ystäviä ja paljon mukavia muistoja. Viime vuonna reissasimme Kanarialla sekä Kreikassa. Mihinkähän tänä vuonna päädymmekään?

Tänä vuonna Eevi aloittaa koulun mikä tulee olemaan aika iso juttu! Tänä vuonna täytän 30 vuotta, apua! Tänä vuonna löydämme toivottavasti kivan tontin ja saamme talomme myytyä. Paljon jännittävää on tiedossa siis tällekin vuodelle, toivottavasti kaikki menee hyvin!

Kuinka moni teistä päätti aloittaa kuntoilun? Minulla starttasi uusi elämä, mutta tällä kertaa apuna on personal trainer, joka laatii minulle treeniohjelman, neuvoo ruokavaliossa ja tsemppaa tavoitteiden saavuttamisessa. Itselleni yksi tavoite on jättää sokeri pois ja treenaamalla saada lisää lihasmassaa ja voimaa, ei niinkään laihduttaminen. Wish me luck!

Oikein hyvää Uutta Vuotta teille lukijoilleni!

  • Kaisa
    1.1.2015 at 14:00

    Tsemppiä treenaamiseen ja onnellista uutta vuotta!

Lue lisää