HENKKAMAUKAN SUOSIKKEJA

Jokin aika kerroin teille alekoodisivustosta ja tällä tässä toisessa postauksessa esittelyssä on vaatekauppoja.fi sivusto. Nimensä mukaisesti kyseiselle sivustolle on kerätty erilaisia vaate- ja kenkäkauppoja ja lisäksi kaupan kohdalla on aina näkyvissä mikäli kauppaan löytyy voimassaoleva alekoodi.

Sivustolta voi etsiä jälleenmyyjiä myös tietylle merkille, lukea artikkeleita esimerkiksi villavaatteiden pesusta ja löytää kätevät ohjeet eri vaate- ja kenkäkokojen muuntamiseen. Muotiuutiset osiossa kerrtotaan uusimmista trendeistä ja ilmiöistä ja mm. siitä kuinka farkut saa pysymään parempana pidempään.

Sivustolta bongasin henkkamaukan alekoodin ja kävin poimimassa tähän muutamia omia suosikkejani. Eeviltä löytyykin näistä noita hedelmävaatteita ja etenkin nuo strech housut olivat tosi kivat! Poikien puolella kesän kivoin takki olisi tuo farkkutakki collegehihoilla ja vauvojen osastolta löytyy mm. suloisia minikokoisia kenkiä. Aatu rakastaisi tuota batman paitaa, harmi kun suurin koko on 92.

http://www.vaatekauppoja.fi/kauppa/11/hm

Alekoodi löytyy siis klikkaamalla ylläolevaa kuvaa.

    Lue lisää