KUKUKID SS15

Heippa ja hyvää ystävänpäivää!

Meiltä löytyy noita Kukukid merkin vaatteita parista edellisestä mallistosta ja olen ollut tosi tyytyväinen merkin trikoovaatteiden laatuun. Niitä on meillä pidetty ja pesty ja värit ovat pysyneet hyvinä eikä pesunukkaa tai haituvaakaan ole tullut. Tämän kesän mallisto onkin juuri tullut ennakkomyyntiin heidän nettikauppaansa ja toimitus on 26.2 eteenpäin. Pitkähihaiset paidat tulevat kuitenkin vasta huhtikuussa.

Tänä kesänä kuoseista löytyy laivoja ja mustekaloja, ihanaa minttua ja seilorihenkistä sinivalkoista. Mitäs tykkäätte?
 

Kaikki kuvat kukukid

 • Priska
  14.2.2015 at 11:00

  Voi tuota dinohupparia, olin unohtanut sen jo kokonaan! Tänä keväänä se on pakko tilata. Ihanat uudet kuosit, mustekalat varsinkin ovat symppiksiä!

  • Sini
   14.2.2015 at 20:24

   Ne on aika ihania. Melko paksuja tosin, että menee melkein takkinakin! Tai ainakin nuo meidän parin malliston takaiset.

 • jadore / RIITTÄÄ KUN OOT TÄSSÄ
  14.2.2015 at 15:17

  Noi hupparit on kyl niin hauskat!

  • Sini
   14.2.2015 at 20:24

   Ne on!

 • Anonyymi
  14.2.2015 at 17:40

  Kivoja vaatteita 🙂 paljonko toimituskulut ovat suomeen?

  SANNA S.

  • Sini
   14.2.2015 at 20:26

   Postarit riippuvat siitä montako tuotetta ostaa ja summa näkyy kun olet täyttänyt kaikki tietosi ennen kuin painat sitä "lähetä tilaus" nappia. Neljälle tuotteelle esim postit oli n 8e ja pari tuotetta oli viimeksi noin 5e.

 • Täti Ruskea
  14.2.2015 at 19:31

  Tämä Kukukid on mulle uusi tuttavuus.Tai varmaan nimi on jossain vilahtanut, mutten ole koskaan katsonut "sillä silmällä". Nyt kyllä ihastuin oitis tuohon valkopohjaiseen venekuosiin. Voisin ottaa siitä ihan kaikki tuotteet! Meidän pikkupojat puolestaan varmasti ihastuisivat dinohuppareihin. Osaatko sanoa, vastaavatko hyvin kokoaan? Muistatko oliko pesu 40 vai 60 asteessa? Eikö noilla ole ollenkaan kotimaista jälleenmyyjää? Harvoin näkee näin onnistunutta unisexmallistoa/kuoseja. Kiva kun esittelit nämä 🙂

  • Sini
   14.2.2015 at 20:31

   Tämä on hauska merkki ja edellisinä vuosina on ollut mm. monstereita ja supermajavia kuoseissa. Sanoisin, että yksi parhaimmista trikoolaaduista mitä on tullut vastaan kun ottaa huomioon, että näissä on tuo kuvio myös ja mustalla aikaisemmilla (ei ole haalistunut ollenkaan). Nuo trikoovaatteet ovat tosi niukkoja (tai siis parissa edellisessä ovat olleet ja kutistuivat vähän ekassa pesussa). Meillä Aatulla n 97cm on nyt sopiva 110/116 koko trikoovaatteista ja Eeville 115cm menee juuri vielä 122/128 koko. Toivottavasti tekisivät näitä isommissakin kokoluokissa kun kohta Eeville ei enää isoin koko mahdu.

   Dinohupparit ovat olleet enemmän kokoaan vastaavia ja Aatulle menee se 98/104 koko vielä ja Eeville 110/116 koko. Katsoin nyt ekaa kertaa lapusta (hahaaa), että pesu näytti olevan 30 astetta, mutta olen aina pessyt kaikki 40 asteessa eikä ole mitään tapahtunut. Näillä ei valitettavasti ole kotimaista jämyä, koska myyvät tuolla omassa nettikaupassa niin pienellä katteella ja jos näitä Suomeen ostaisi niin hinta olisi paljon korkeampi kuin heidän omassa kaupassa eikä siinä olisi oikein järkeä.

   Meidän aikaisempia postauksia merkistä löytyy parista postauksesta jos haluat kurkata
   http://eeviskainen.blogspot.fi/2014/09/kukukid-aw14.html

   http://eeviskainen.blogspot.fi/2014/07/kukukid-ja-monsterit.html

  • Täti Ruskea
   15.2.2015 at 07:35

   Kiitos kattavasta vastauksesta! Tuo niukkakokoisuus oli hyvä tieto. Vanhemmalle ottaisin ehdottomasti ton suurimman koon (on nyt n.120cm), mutta nuorempi on vähän hankala, koska on nyt n.100cm, että riittääkö 98/104 ja onko 110/116 jo liian iso etenkin sitten suhteessa isoveljen vaatteeseen. Mutta ehkä just noin kuin säkin; trikoosta isompi koko ja hupparista pienempi. Oletko siis aina tehnyt sinne ennakkotilauksen vai jääkö tuotteita myytäväksi nettikauppaan sen jälkeenkin?

  • Sini
   15.2.2015 at 08:51

   Muistaakseni nuo ovat tulleet aikaisemmin heti suoraan myyntiin, en ainakaan muista tilanneeni ennakkoon. Tosin aika nopeasti tuntuu yleensä varastot hupenevan, että ehkä ennakkotilaus olisi varmin tapa saada juuri ne mitkä haluaa.

 • Rea/Mamin aarteet
  14.2.2015 at 22:48

  Tuo dino huppari on ihana, mä oon vaan jotenkin rajoittanut ulkomaailta tilaamista… :/ Harmitus ^^ ettei näitä saa suomeen … 🙂 Mut on ihaniiiiiii!!!

Lue lisää