LOMALLE LOMPSIS JA BANGERHEAD ARVONNAN VOITTAJA

Muutama työvuoro vielä ja sitten starttaisi kauan odotettu talvoloma! Minulla on tällä kertaa vähän pidempi loma ja ehdimme touhuta lasten kanssa täällä kotona ja sitten suuntaamme yhdeksi viikoksi Kanariansaarille Puerto Ricon lämpöön.

Ennen lomaa tuntuu olevan mielessä miljoona asiaa ja to do -lista on kilometrin pituinen. Mietin varmaan myös koko menomatkan, että mitähän unohtui kotiin. Pakkaaminen ei mitään lempipuuhaani ole ja lasten kanssa kun reissaa, tuntuu sitä tavaraa riittävän.

Saimme Fjällrävenilta jo jokin aika sitten kaikille reput ja ajattelinkin, että ehkä otetaankin pelkät reput kaikki vaan koneeseen. Itse ehkä jonkun pienen laukun otan myös mistä saa kätevästi passit ja muut, mutta reppu jättäisi kaikilla kätevästi kädet vapaiksi. Repuista olisi myös helppo kaivaa tavaroita verrattuna isoon käsimatkatavaralaukkuun.

Lasten Kånkeneihin pakataan ainakin lempipehmot, puuhakirjoja ja kyniä, iPad ja Nintendo DS, paljon syömistä, pelikortit ja joitain kirjoja. Lentomme lähtee illansuussa, joten toiveikkaana ajattelen, että jossakin vaiheessa lentoa lapset saattaisivat nukahtaakin.

Me saimme miehen kanssa tällaiset Rucksack No.21 reput, toinen medium koossa ja toinen koossa small. Näissä on kauniit nuo nahkaiset yksityiskohdat ja uskon, että ovat kätevät käytössäkin. Näissä voi myös pehmustetut taskut kannettavalle, joskin sitä en aio reissuun mukaan ottaa.

Olemme olleet Puerto Ricossa kerran aikaisemmin, mutta silloin meillä ei ollut vielä lapsia. Kuulisinkin mieluusti teiltä kokemuksia paikasta lapsiperheen näkökulmasta, missä kannattaa käydä ja mitä tehdä. Muistan, että vesipuistossa käytiin viimeksi ja se ainakin oli tosi iso. Netistä katsoin, että saarella on myös eläinpuisto, mutta se vaikutti aika pieneltä ja kovin montaa eläintäkään ei siellä näyttänyt olevan.

Me emme varanneet aterioita, sillä viime vuonna hotellin buffa alkoi jo puolessa välissä viikkoa vähän tökkimään. Hyvät ravintolavinkit otetaan myös ilomielin vastaan. Suunnitelmissa on ainakin, että vuokraisimme auton ja kiertelisimme vähän saarta, itseä kiinnostaisi myös sukellusreissu. Katsotaan nyt kuinka kaikelle jää aikaa, viikko kun menee niin nopeasti. Halutaan myös lomalla vaan ollakin eikä joka päivälle tarvitse mitään erityistä ohjelmaa ollakaan.

Hotellina meillä on Eden, joka sijaitsee Puerto Ricon ja Amadoreksen välissä. Otimme tuollaisen remontoidun kolmion, mikä ainakin kuvien perusteella näyttää kivalta ja siistiltä. Onko jollain kokemusta tästä hotellista?

Arvoin myös heti jo tuon bangerhead arvonnan voittajan ja arpaonni suosi seuraavaa nimimerkkiä
Mukana. Talven jäljillä hiuksilla vallan oma elämä joten olisi kiva kokeilla uusia tuotteita ja tuo hiustenkuivaajakin tulisi todella tarpeeseen.
Aikku32

Laittaisitko Aikku32 minulle yhteystietosi osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com niin saadaan palkinto matkaan!

 • titti
  26.2.2015 at 06:06

  Ei ole tullut käytyä Puerto Ricossa, muistaakseni lasten pappa kävi siellä vuosi sitten ja kehui paikkaa mukavaksi. Ihanaa reissua teille :)!

  • Sini
   28.2.2015 at 08:07

   Me ollaan tosiaan kerran oltu ja vaikutti kyllä kivalta paikalta! Kiitos!

 • Kippuralla
  26.2.2015 at 06:49

  Meillä on muutaman viikon päästä aamulento Islantiin, kello 7. Kentällä oltava sitäkin aiemmin, mä niin kuolen. Lähdetään ilman lapsia, joten meidän juna on Helsingissä yöllä yhden jälkeen ja siitä kentälle suoraan. Meidän pitää nimittäin jättää auto mummolle, joka tulee meille lasten kanssa 🙂

  • Sini
   28.2.2015 at 08:08

   Huh, teillä on edessä aikainen herätys 🙂 meillä oli paluulento kanssa aamulla eli hyvissä ajoin saadaan heräillä! Mukavaa reissua!

 • Anonyymi
  26.2.2015 at 07:23

  Puerto Rico on ihana! Hyvää lomaa 🙂

  • Sini
   28.2.2015 at 08:08

   Kiitos!

 • Katja
  26.2.2015 at 07:28

  Tulehan sitten kertomaan kaikki mahdollinen lomakohteesta, lähden kuukauden päästä Gran Canarialle myöskin 🙂 Viimeksi olitte Rodoksella ennen meitä ja nyt tänne mennään 😀

  • Sini
   28.2.2015 at 08:09

   Juu ehdottomasti! Ja sattuipas taas hyvin!

 • Rea/Mamin aarteet
  26.2.2015 at 09:17

  <3 ihanaalomaa!!!!

  • Sini
   28.2.2015 at 08:09

   Kiitos!

 • anna
  26.2.2015 at 19:22

  en ole koskaan Gran kanarialla käynyt, mutta ainakin äitini tykkäsi Puerto Ricosta kun vuosi sitten kävi. Aunrinkoista siellä kuulemma ainakin oli ja mukavia ruokapaikkoja. 🙂

  • Sini
   28.2.2015 at 08:10

   Aurinkoisimmaksi paikaksi on tuolla kyllä kehuttu, toivottavasti kelit suosii!

 • Anonyymi
  27.2.2015 at 18:36

  Puerto Rico on kanarian saarten aurinkoisin kohde! Ollaan käyty siellä monena talvena lasten kanssa. Ihan siinä Puerto Ricon keskustassa on Angry Birds puisto, siellä riittää mukavaa touhuttavaa lapsille, suosittelen käymään! Muuten ei juuri missään olla käyty, viikossa ei paljon ehdi, kun haluaa ottaa rennosti ja lapset viihtyy hotellin uima-altaalla. 🙂 Joku merirosvolaiva lähti vissiin päivittäin siitä satamasta pienelle ajelulle, se näytti ihan mielenkiintoiselta.

  • Sini
   28.2.2015 at 08:11

   Kiitos vinkeistä, tuo angry birds puisto pitää kyllä testata!

Lue lisää