MOLO KIDS HESTIE FLORAL JA SIIHEN SOPIVAT KENGÄT

Kirjoittelin jo jokin aika sitten niistä Molo kidsin soft shell takeista mitkä ostin lapsille. No niinhän siinä sitten kävi, että lopulta päädyin sitten vaihtamaan sen Eeville ostamani lilan takin tähän kukkakuosilliseen hestie takkiin. Tätä ihailin jo heti kun mallisto ilmestyi, mutta jäin jahkailemaan sitä hupun puuttumista ja tuota arkaa väriä.

Sovitin tätä Eeville ja olihan tämä aivan ihana ja Eevi itsekin piti tästä kukallisesta enemmän. Tämähän on täysin veden- ja tuulenpitävä eli toimii kunnon ulkoilussa ja jos vaan puhtaana pysyy niin sitten siistimmissäkin menoissa. Tästähän löytyy myös pienempien hupullinen versio ja lisäksi soft shell haalari vauvoille, joka ainakin on osoittautunut todelliseksi hitiksi tänä keväänä.

Tähän takkiin sopii melkein minkä väriset kengät tahansa, mutta tässä muutamat versiot mitkä meiltä löytyy. Kuvien valkoinen ruusukepipo on muutes ihanan NopsuPopsun Sofian meille lähettämä.

Eevillä on kuvissa hopeiset Bisgaardin nahkatennarit, joita löytyy Pikkujaloista. Kevään uutuudet täältä ja sitten alepuolelta hajakokoja hopeisista täältä. Uutuuksissa on myös kaunis Arauto Rapin hopeinen nilkkuri täällä ja pienemmille hopeinen ensiaskelkenkä täällä. Meillä on noita bisgaardin tarralenkkareita ollut monena vuonna ja olen tykännyt niistä kovasti. Plussaa on kuminen kärki, jolloin kengät pysyvät siisteinä kovemmassakin menossa.

Tässä taas sitten Henkkamaukan perus tennarit, joissa on nätti kukka/perhoskuvitus. Sopivat mielestäni tosi kivasti takin kanssa ja näissä oli helppo tarrakiinnitys varressa! Kengät löytyvät täältä ja edellisessä postauksessa alekoodiakin h&m:lle.

Mitäs tykkäätte kukkakuosista?

 • Anonyymi
  28.2.2015 at 06:15

  Ihana😊! Meillä on tuo sama takki tytöllä ja Nopsupopsun pinkki ruusukepipa ja pinkit Conservet. Kaunis tyttö sullakin😊.

  • Sini
   28.2.2015 at 08:06

   Ihana setti teilläkin!

 • Anonyymi
  28.2.2015 at 06:19

  Vielä lisäys ….minkä kokoinen tyttö sulla on ja mikä koko takista? Mää päädyin kokoon 128 cm ja tyttö on n.115 cm ja ihan hyvä tuntuu olevan😊

  • Sini
   28.2.2015 at 08:06

   Meillä ihan sama eli takki 128 ja Eevi 115cm noin 🙂

 • JohannaL / Koti Aurorassa
  28.2.2015 at 07:23

  Kaunis asu 🙂

  • Sini
   28.2.2015 at 08:06

   Kiitos Johanna!

 • Anonyymi
  28.2.2015 at 15:35

  Hei, tosi ihanan näköinen kuosi mutta miten tuo helman resori mahtaa käyttäytyä ? Oliko resori jämäkkää vai löysää? Plussaa kuosista mutta miinusta resorin ulkonäöstä – Katja

Lue lisää