PIKAVISIITTI TAMPEREELLE JA RAIDALLINEN KEVÄTTAKKI

Otettiin kaverini Ellan kanssa pieni irtiotto arjesta ja lähdettiin viettämään tyttöjen iltaa Tampereelle. Olen melkein aina Tampereella yöpynyt Ilveksessä ja se on sijaintinsa puolesta kyllä tosi hyvällä paikalla, mutta nyt haluttiin testata tuota uutta sokos Hotel Tornia. Torni sijaitsee Tullintorin vieressä ja sekin siis ihan siinä keskustassa, mutta toisella puolella junarataa. Rautatieasemalta hotellille pääsi kätevästi tunnelia pitkin ja viereisestä tullintorin parkkihallista löytyi hyvin parkkitilaa.

Hiitoloman vuoksi hotelli näytti olevan aika täynnä, mutta sitä ei juurikaan huomannut kuin aamupalalla. Aamupala oli muutes älyttömän hyvä, jaksoin sen voimalla pitkälle iltaan!

Iltavalaistuksessa hotelli oli kyllä todella upean näköinen ja hotellin ravintoja oli sijoitettu tuohon vanhaan rautatieaseman kiinteistöön. Ihanan isot ikkunat ja muutenkin kaunis rakennus.

Meidän huone oli ihan perus kahden hengen huone ja mielestäni se oli valoisa ja siisti. Olimme melko alhaalla, joten mitään hulppeita näkymiä ei meidän huoneen ikkunoista ollut, mutta 25. kerroksessa olevasta Moro sky barista näkymät olivat kyllä hienot!

Kävimme jo ennen hotellin tuloa tekemässä pakollisen Ikea visiitin ja loppupäivän kiertelimme kaupoilla, kävimme syömässä ja lopuksi vielä leffassa. Katsottiin tietysti se 50 shades of Grey 😉

Pakollinen vessa-selfie! Pitihän sitä käydä tsekkaamassa se sky bar ja se oli kyllä aika pieni ja ihan täynnä. Sisustus oli kiva ja tunnelma rento. Vessasta löytyi hillittömän iso kattokruunu!

Ihan liian harvoin tulee kyllä lähdettyä nykyään enää mihinkään ja näillä reissuilla sitä huomaa, kuinka se ”ei äiti”-aika onkin vaan tosi tärkeää. Tässä keväällä onkin onneksi tiedossa vielä monta kivaa juttua ja eniten tietysti odotan meidän koko perheen yhteistä lomamatkaa, joka onneksi lähestyykin tuota pikaa.

Mulla oli reissussa mukana Fjällrävenilta saatu kätevä Duffel no.4 musta laukku, jossa on kauniit nahkaiset yksityiskohdat. Tähän mahtui hyvin yhden henkilön miniloma tavarat ja kätevää tässä on, että jos tarvitsee kädet vapaaksi, voi noilla kahvoilla tätä kantaa myös selässä.

Nii tosiaan kaupoilla tuli kerreltyä ja jotain sieltä tarttui mukaankin. Instassa jo kirjoittelinkin tästä Vero Modan raitatakista ja tähän näytti kyllä iskeneen silmänsä moni muukin! Yllätin itseni enkä ostanutkaan mustavalkoista…vaan valkomustan, hahaa! Hieman värirajoittunut yksilö taidan olla kyllä. Takki on ihanaa stretch materiaalia ja tosiaan vaihtoehtoina oli musta takki valkoisilla raidoilla tai valkoinen takki mustilla raidoilla. Googlettelin ja löysin Vero Modan omasta nettikaupasta mustan version ja House of Brandonin sivuilta tämän valkoisen jos haluatte kurkata.

Stokkalta tein hyvät alelöydöt kun sieltä sai osasta aletuotteista vielä- 50% alennusta ja löysin 80 euron talvijuoksuhousut 20 eurolla sekä kuvissa näkyvät adidaksen mustat tennarit 10 eurolla. Marimekon kassi oli ihan normaalihintainen ostos ja se on sellaista ohutta kauppakassimateriaalia ja menee taiteltuna pieneen tilaan. Ajattelin, että tuo on kätevä reissulla ottaa mukaan toisen laukun sisään ja sinne voi nakata rannallakin märät pyyhkeet sekä uikkarit niin ei kastu sitten koko kassi niiden takia.

Muutama poiminta vielä sähköpostista eli Zalandolla on tämän viikonlopun tarjouksena ostoksien summasta riippuen joko 10% tai 20% lisäalennus aletuotteista. Yli 50 ostoksista saa 10% alen koodilla FNWH358A ja yli 75 euron ostoksista saa -20% lisäalennuksen koodilla FNWH358B
Naisten aletuotteet löytyy täältä ja lasten aletuotteet täältä. Lisäalennus on voimassa enää tämän päivän ajan.

Muumimukien keräilijöille vinkkinä, että tuota uutta, vain Ruotsissa myytävää Håll Sverige rent-kampanjamukia saa tilattua kätevästi tänne Suomeenkin nettikaupasta täältä. Tätä mukia myydään myös laivoilla maaliskuusta alkaen, että sieltä kannattaa katsella myös! Jos ei muuta niin mukissa on ainakin söpö pastellinen väritys.

* Postaus sisältää mainoslinkin

 • Milla
  22.2.2015 at 09:23

  Hei olipa kiva bongata toi zalando -tarjous! Ite en ollut bongannut vaikka muutamaa tuotetta olenkin ostoskorissa pyöritellyt viime päivinä. 🙂 Tuli hyvään saumaan. ♥ Thänks!

  Kivan kenkälöydön oot tehnyt, wau! :))))

  Niin ja tuo muumimukikin on aika hauska. =))

  • Sini
   22.2.2015 at 20:23

   Joo toi ale oli ihan hyvä jo, voi tehdä ihan hyviä löytöjä sillä! Mua kanssa tuo muumimuki himottaisi, vaikka en niitä enää ole aktiivisesti kerännytkään!

 • Anonyymi
  22.2.2015 at 13:15

  Hei! Mikä koko sinulla on takista?

  SANNA S.

  • Sini
   22.2.2015 at 20:24

   Otin s koon ja olen 165/58kg
   Xs oli muuten ihan hyvä, mutta hihat tuntuivat vähän lyhyiltä

 • Anonyymi
  22.2.2015 at 16:25

  Selailin taas pitkästä aikaa blokiasi ja miten ihania kuvia aina laitatkaan. Jotenkin sitä itsekkin ispiroituu taas uusista jutuista. Satutko muistamaan minkä merkin tuo teidän eteisen musta kello on? Meillä olisi uudelle kellolle tarvetta ja tuo näyttää tosi kivalle.

  t. Heidi

  • Sini
   22.2.2015 at 20:25

   Moikka ja kiitos kivasta kommentista! Kello on ostettu Tampereelta muistaakseni jostain koruliikkeestä ja ei taida olla ns mitään merkkiä. Tai siinä ei siis lue edes mitä merkkiä se olisi. Maksoi reilut parikymppiä eli edullinen se ainakin oli!

 • Anonyymi
  24.2.2015 at 08:42

  Moikka:) takki on niin kiva. Kuule mistä sait ostettua ton Marimekon kassin kun mulle sanottiin et saa kaupanpäälle yli 100 ostoksista mutta ei voi ostaa.kiitos:)

Lue lisää