PYJAMAVINKKI

Meillä on todettu todella hyviksi nämä Gapin yökkärit ja ajattelinkin vinkata, että siellä oli valikoimissa nyt aika kivoja kuoseja! Malli näissä on snug fit eli sellainen kapea ja meilläkin Aatulla on noista jo koko 5y käytössä.

Kannattaa rekisteröityä tuolla gapin sivuilla uutiskirjeen tilaajaksi, silloin saa heti ekasta tilauksesta -15% alen. Jos ei kiirettä ole niin rekisteröitymisen jälkeen kannattaa odotella jonkin aikaa, tuonne tulee nimittäin tosi usein alekoodeja ja meidänkin vaatteet on kaikki varmaan noin -25% alella tilattuja. Aatun yökkärit maksoivat n 15e/kpl kun niissä oli joku alekoodi juuri silloin, hinta-laatusuhde on ainakin mielestäni hyvä!

Aika paljon muitakin nättejä kevät- ja kesäuutuuksia sivuilta löytyi. Etenkin toddler ja baby puolet on mielestäni aina tosi ihania ja tuolta löytyy mm. söpöjä pieniä kesäsandaaleja ja tossuja! Gapilta on ilmaiset postit yli 50 euron tilauksille ja paketti tulee muutamassa päivässä perille!

 • Sara // Housefive
  19.2.2015 at 23:18

  Samaa mieltä olen, että Gapin yöpuvut on kaikista parhaita. Ne pysyy runsaasta pesusta huolimatta hurjan hyvinä. Nyt pitäisikin tehdä koko kolmikolle pyjamatilaus, kunhan säpöön tulee taas joku hyvä alekoodi.

 • Anneli
  20.2.2015 at 06:16

  Täytyykin muistaa ensi kerralla katsastaa pyjamat, niitä meillä ei olekaan ennen GAPiltä ollut. Mies just aamulla sanoi, että viitsitkö tilata farkut GAPiltä kun seuraavan kerran teet tilauksen. Hupparit taitaa koko perheellä olla kunnossa, mutta mies ja poika tarvitsevat pikeepaitoja ja tytöt kesähepeniä (etenkin bodeja 6kk pikkuneidille). Eli kesävaatteita ja alennuskoodia taas odottaessa =)
  Ja noita koodeja tulee tosiaan aika usein, en ole varmaan koskaan mitään normihintaan tilannut, vaan aina vähintään -20%

 • Sini
  20.2.2015 at 07:38

  Nyt tulikin taas meili, että koodilla KBFUNGAP saa -30% alen norm hintaisista lastenvaatteista! Voimassa maanantaihin saakka

 • Anonyymi
  20.2.2015 at 17:15

  Onko GAP:in vaatteet millaista mitoitusta?
  t.L.

  • Sini
   20.2.2015 at 18:06

   Sanoisin, että aavistuksen niukkaa. Aatulle meni juuri koko 4, mutta 5 oli semmoinen missä oli sopivasti kasvunvaraa. Hän on nyt 3,5v

Lue lisää